Locomondo "Ekei Pou 'ho Taxidepsei (Εκεί Που 'χω Ταξιδέψει)" Songtext

Übersetzung nach:en

Ekei Pou 'ho Taxidepsei (Εκεί Που 'χω Ταξιδέψει)

Εκεί που 'χω ταξιδέψει δεν έχουν λέξη για τη χαρά,Εκεί που 'χω ταξιδέψει δεν έχουν λέξη για τη χαρά,Χαρά είναι εκείνη η ώρα που ο πόνος λίγο σε ξέχνα,Χαρά είναι εκείνη η ώρα που ο πόνος λίγο σε ξέχνα.

Εκεί που 'χω ταξιδέψει παιδάκια παίζουν και γέλούν,Εκεί που 'χω ταξιδέψει παιδάκια παίζουν και γέλούν,Κι ας μην έχουνε να φάνε και ας μην έχουν να ντυθούν,Κι ας μην έχουνε να φάνε και ας μην έχουν να ντυθούν.

Εκεί που 'χω ταξιδέψει χορεύουνε και τραγουδούν,Εκεί που 'χω ταξιδέψει χορεύουνε και τραγουδούν,Πριν μάθουν να περπατάνε πριν μάθουνε καν να μίλουν,Πριν μάθουν να περπατάνε πριν μάθουνε καν να μίλουν.

Για κεί που 'χω ταξιδέψει δεν έχω λέξη να σου πω,Για κεί που 'χω ταξιδέψει δεν έχω λέξη να σου πω,Θυμάμαι μόνο δυό μάτια που με κοιτούν πριν κοιμηθώ,Θυμάμαι μόνο δυό μάτια που με κοιτούν πριν κοιμηθώ.

Hier finden Sie den Text des Liedes Ekei Pou 'ho Taxidepsei (Εκεί Που 'χω Ταξιδέψει) Song von Locomondo. Oder der Gedichttext Ekei Pou 'ho Taxidepsei (Εκεί Που 'χω Ταξιδέψει). Locomondo Ekei Pou 'ho Taxidepsei (Εκεί Που 'χω Ταξιδέψει) Text. Kann auch unter dem Titel Ekei Pou ho Taxidepsei Ekei Pou cho Taxidepsei bekannt sein (Locomondo) Text.