Alkistis Protopsalti "S enan kosmo pou den kanei kati gia mas (Σε έναν κόσμο που δεν κανει κάτι για μας)" Songtext

Übersetzung nach:enru

S enan kosmo pou den kanei kati gia mas (Σε έναν κόσμο που δεν κανει κάτι για μας)

Καθεστώτα, κάμερες και φώταΘα τολμήσω να μιλήσω και να θυμηθώ να ζήσωΆσπροι, μαύροι τρέχουν μες στην πόληΤρομοκράτες έχουν γίνοι όλοιΜέσα σ' έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για μαςΓιάπηδες, κράχτες, έφηβοι αντάρτεςΚάθε νύχτα μέσα σε μια λίσταΒετεράνοι, Porsche και ArmaniΜετανάστες κι άνθρωποι στις στάχτεςΜέσα σ' έναν κόσμο που δεν κάνει κάτι για μας.

Τις καρδιές που χτυπάνε στη γηΜ ένα τύμπανο εγώ θα ξυπνήσωΔεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μείνει πίσω.Μια σφραγίδα, μια άλλη γενιά,Μια ελπίδα για κάτι που αλλάζει,Το ταξίδι που θα κάνουμε μαζί κάπου βγάζει.

Κάθε μέρα βόμβες στη σκακιέραΔε φοβάμαι να μιλήσω, να παλέψω και να ζήσω,Άσπροι, μαύροι, βάζελοι και γαύροι,Τρίτος κόσμος, πύραυλοι και δυόσμος,Μέσα σ' έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για μας.

Τις καρδιές που χτυπάνε στη γηΜ' ένα τύμπανο εγώ θα ξυπνήσωΧέρι-χέρι να χορέψουμε παρέα όλοι.Μια σφραγίδα, μια άλλη γενιά,Μια ελπίδα για κάτι που αλλάζει,Το ταξίδι που θα κάνουμε μαζί,Θα μας πάει μακριά, θα μας φέρει πιο κοντά,Λίγο πριν περάσει αυτή η νύχτα,Θα γίνουμ' όλοι ένα σώμα.

Δεν υπάρχει κάτι να φοβάμαι,Δεν μπορώ να σταματήσω ούτε να τα παρατήσω,Ίδιοι όλοι, σε χωριά και πόλη,Ας μπορούσα μια στιγμή να ζήσω,Σ' έναν άλλο κόσμο που έχει μάτια μόνο για μας.

Όσα η καρδιά μου θέλει και μπορεί,Είναι αυτά που σκέφτηκες για “μένα,Αυτά που μας ενώνουν χρόνια,Σ' έναν άλλο κόσμο που έχει μάτια μόνο για μας,Μόνο για μας, μόνο για μας.

Hier finden Sie den Text des Liedes S enan kosmo pou den kanei kati gia mas (Σε έναν κόσμο που δεν κανει κάτι για μας) Song von Alkistis Protopsalti. Oder der Gedichttext S enan kosmo pou den kanei kati gia mas (Σε έναν κόσμο που δεν κανει κάτι για μας). Alkistis Protopsalti S enan kosmo pou den kanei kati gia mas (Σε έναν κόσμο που δεν κανει κάτι για μας) Text. Kann auch unter dem Titel S enan kosmo pou den kanei kati gia mas Se enan kosmo pou den kanei kati gia mas bekannt sein (Alkistis Protopsalti) Text.