Ruslana "Dika Enerhiya (Дика Енергiя)" Songtext

Übersetzung nach:beenru

Dika Enerhiya (Дика Енергiя)

В час безликих сліпих генерацій,В еру слів, безглуздих сенсацій,У епоху глухих простраційМи давно втрачаєм глузд.Крізь втрачені мрії відчуваю яБезодню стихії. Це - енергія.Скоряюся спразі, дика і німа,Кохання екстазу, іншого нема.

Дика, як птах.Небо в руках.Все, що маю я,Це - енергія.Все, що маю я,Все, що маю я.Зламаний шлях,Втрачений страх.Все, що маю я,Це - енергія.Все, що маю я,Все, що маю я.

В лабіринтах пустих несправжніхВід себе нам не втекти.Через прірву давніх ілюзій і снівМи йдемо, щоб не дійти.Одвічне й останнє зрозуміла я,Що сила кохання, це - енергія.Знов впасти і встати та втримати дарма.Нам доля літати, іншої нема.

Одвічне й останнє зрозуміла я,Що сила кохання, це - енергія.Знов впасти і встати та втримати дарма.Нам доля літати, іншої нема.

Hier finden Sie den Text des Liedes Dika Enerhiya (Дика Енергiя) Song von Ruslana. Oder der Gedichttext Dika Enerhiya (Дика Енергiя). Ruslana Dika Enerhiya (Дика Енергiя) Text. Kann auch unter dem Titel Dika Enerhiya Dika Energiya bekannt sein (Ruslana) Text.