Ruslana "Dika Enerhiya (Дика Енергiя)" testo

Traduzione in:beenru

Dika Enerhiya (Дика Енергiя)

В час безликих сліпих генерацій,В еру слів, безглуздих сенсацій,У епоху глухих простраційМи давно втрачаєм глузд.Крізь втрачені мрії відчуваю яБезодню стихії. Це - енергія.Скоряюся спразі, дика і німа,Кохання екстазу, іншого нема.

Дика, як птах.Небо в руках.Все, що маю я,Це - енергія.Все, що маю я,Все, що маю я.Зламаний шлях,Втрачений страх.Все, що маю я,Це - енергія.Все, що маю я,Все, що маю я.

В лабіринтах пустих несправжніхВід себе нам не втекти.Через прірву давніх ілюзій і снівМи йдемо, щоб не дійти.Одвічне й останнє зрозуміла я,Що сила кохання, це - енергія.Знов впасти і встати та втримати дарма.Нам доля літати, іншої нема.

Одвічне й останнє зрозуміла я,Що сила кохання, це - енергія.Знов впасти і встати та втримати дарма.Нам доля літати, іншої нема.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Dika Enerhiya (Дика Енергiя) di Ruslana. O il testo della poesie Dika Enerhiya (Дика Енергiя). Ruslana Dika Enerhiya (Дика Енергiя) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Dika Enerhiya Dika Energiya (Ruslana) testo.