Boombox "Khvilyuvaticya nemae prichin (Хвилюватися немає причин)" Songtext

Khvilyuvaticya nemae prichin (Хвилюватися немає причин)

Я точно знаю в тебе тато влучний мисливецьЯ знаю твоя мама точно зам воєнкомаЧому, скажи мені ти в жахливих снах не насниласьНавіщо нас тоді спільний дружбан познайомив.

Якби мені тоді дали один тільки натякЯ б замість Люсі називав тебе завжди НадяТепер благаю відпусти, не хочу, не требаМи родичі, я наполягаю, що я твій дядя.

Приспів (х2):

Хвилюватися немає причин, як дають, то бериЯкщо б'ють, то біжи, кричи.Технологія проста: ким би ти не ставЗранку встав, присідай до ста і читай устав.

Телебачення і в день і в ночіДорогі глядачі, нам сюди надішліть листаМи його тут покладем в лото тронВи програли, пардон, селяві, і живіть до ста.

Обіцяли, що дадуть аксельбантиСподівались, нас по квартирах розселятьАй, немає нікого крутішого за курсантівТа чомусь діди кругом такі не веселі.Якби мені тоді дали один тільки натякЯ б пішов в ботани, в бібліотеці б зашивсяСтав би зіркою, катався б, тікав від фанатівТа навряд, чи сам собою б лишився.

Приспів

Обіцяли роялті від продажі альбомуА по тєліку вони в брулях лімузинахЯ чекав, минуло більш ніж п'ять років по томуВпізнає мене в крамниці тепер тьотя Зіна.Якби мені тоді дали один тільки натякЯ б не знаю ким би став, куди б, де забіг биГоді наді мною дослідів, ой, нєнадаЗупиніть на світлофорі планету - я вийду.

Хвилюватися немає причин, як дають, то бериЯкщо б'ють, то біжи, кричи.Технологія проста: ким би ти не ставЗранку встав, присідай до ста і читай устав.Телебачення і в день і в ночіДорогі глядачі, нам сюди надішліть листаМи його тут покладем в лохотронВи програли, пардон, селяві, і живіть до ста.

Приспів

Hier finden Sie den Text des Liedes Khvilyuvaticya nemae prichin (Хвилюватися немає причин) Song von Boombox. Oder der Gedichttext Khvilyuvaticya nemae prichin (Хвилюватися немає причин). Boombox Khvilyuvaticya nemae prichin (Хвилюватися немає причин) Text. Kann auch unter dem Titel Khvilyuvaticya nemae prichin KHvilyuvatisya nemaeh prichin bekannt sein (Boombox) Text.