Amália Rodrigues "Sabe-se lá" letra

Traducción al:deenro

Sabe-se lá

Lá porque ando embaixo agora Não me neguem vossa estima Que os alcatruzes da nora Quando chora Não andam sempre por cima Rir da gente ninguém pode Se o azar nos amofina Pois se Deus não nos acode Não há roda que mais rode Do que a roda da má sina. 

Sabe-se lá Quando a sorte é boa ou má Sabe-se lá Na anhã o que virá Breve desfaz - se Uma vida honrada e boa Ninguém sabe, quando nasce Pró que nasce uma pessoa. 

Cine știe

Doar pentru că sunt prăbușită acum,Nu-ți lepăda stima pentru mine,Că nici ciuturile de moară,Când tânguiesc,Nu sunt mereu deasupra.Nimeni nu poate râde de noiCând neșansa ne lovește,Căci, dacă Domnul nu ne ajută,Nici roata nu se mai învârte,Ci doar roata nenorocului.

Cine știeCând ursita îi e bună sau rea?Cine știeCe mâinele aduce?Brusc se destramăO viață vrednică și bună,Nimeni nu știe, când se naște,pentru ce se naște cineva.

Trebuie să fie tare,Puternic și neînfricat,Căci într-adevăr, norocul,Ca și moartea,Vine oricum, degrabă sau târziu.Nimeni nu scapă de a sa soartă,Nici să se apere de ce-i e scris,Doar printr-o grație divinăCeea ce mic a fost născutVa avea o mare soartă.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Sabe-se lá de Amália Rodrigues. O la letra del poema Sabe-se lá. Amália Rodrigues Sabe-se lá texto. También se puede conocer por título Sabe-se la (Amalia Rodrigues) texto.