Anna German "Осенняя песня" letra

Traducción al:csfrpl

Осенняя песня

В осенний сад зовут меняВоспоминания мои.Горит оранжевый нарядИ воздух свеж,И журавли курлычат в небе.И кажется, что мы с тобойНе расставались никогда.Ты, словно солнце и вода,Живёшь со мной, не разлучаясь.

И так подряд уж много лет,Когда приходит осень вновь.Хочу найти затихший сад,Чтоб все мечтыИ всю любовьВернула память.И голос твой услышу вдруг.Слова, как тёплые огни,Зовут меня в былые дни.Мне не забыть тебя - я знаю..

Podzimní píseň

Mé vzpomínky mě volají do podzimní zahrádky.Kde hoří oranžové šatyA kde je čistý vzduch.Kde se ptáci vznáší v nebesích.A kde to vypadá, jako bych byl s tebou.Jako kdybychom se nikdy nerozešli.Ty jsi doslova jako slunce a voda.Kde nerozlučně žiješ se mnou.

Takhle je to už několik let.Když znova přijde podzim,vždycky chci najít klidnou zahradu.Aby se všechny sny,A všechna láska vrátila do paměti.Najednou bych slyšel tvůj hlas,tvá slova jako hřející oheň,zavolej mně v jasnější dnyNezapomenu na tebe - vím to.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Осенняя песня de Anna German. O la letra del poema Осенняя песня. Anna German Осенняя песня texto. También se puede conocer por título Osennyaya pesnya (Anna German) texto.