Can Bonomo "Ali Baba" Слова пісні

Переклад:enfafrhurosr

Ali Baba

Ali Baba her gece aç yattıEşşeği de dayattıkça dayattıAh zavallı Ali BabaKar etmiyor hiçbir çabaEşşek bu ya inat etti dayattıAli Baba her gece aç yattıAli Baba’nın karnı zil çaldıMeteliğe kurşun attıİflas etti birden battıAli Baba her gece aç yattıAli Baba ormana ters daldıAli Baba karanlıkta tek kaldıAh zavallı Ali BabaKar etmiyor hiç bir çabaAli Baba karanlıkta tek kaldıAli Baba her gece aç yattıEşşeğide dayattıkça dayattıAh zavallı Ali BabaKar etmiyor hiç bir çabaEşşek bu ya inat etti dayattı

Ali Baba

Ali Baba je išao da spava gladan svake noćiNjegov magarac je jako tvrdoglavO, jadan Ali BabaNema ništa da se radiMagarac je prirodno tvrdoglav.

Ali Baba je išao da spava gladan svake noćiU Ali Babinom stomaku zvona su počela da zvone*Nije mogao istovremeno da trlja dva novčićaBrzo je bankrotirao.

Ali Baba je išao da spava gladan svake noćiAli Baba je otišao u šumu sa pogrešne straneAli Baba je ostao sam u mraku.O, jadan Ali BabaNema ništa da se radiAli Baba je ostao sam u mraku.

Ali Baba je išao da spava gladan svake noćiNjegov magarac je jako tvrdoglavO, jadan Ali BabaNema ništa da se radiMagarac je prirodno tvrdoglav

Тут можна знайти слова пісні Ali Baba Can Bonomo. Чи текст вірша Ali Baba. Can Bonomo Ali Baba текст.