Murat Dalkılıç "Neyleyim İstanbul'u" Слова пісні

Переклад:ardeesfrhuitru

Neyleyim İstanbul'u

Son sözüm kalmadı söyleyecek sanasadece birkaç küçük sitemBelki onlarda eriyip gidecekmutlu olduğunu bilsem

Göz görmeyince gönül katlanır derlerondan biraz uzak olsam yeterAma hiç yalnız bırakmaz anılarçünkü en çok mesafeyi severler

Ben birkaç parça anıyla sarhoş oldum bugünve mutluluğum kaldı dağlar ardındaÇünkü yoksun yanımdaneyleyim İstanbulu sonbaharda

Sen çünkü yoksun yanımdaneyleyim İstanbulu sonbaharda

Şimdi hiç gücüm yok sana geri dön demeyeçünkü ayrılık vardı sözlerindeHem zaten başkasını bulmuşsundurhakkım yok rahatsız etmeye

Ben birkaç parça anıyla sarhoş oldum bugün ...

Mihez kezdjek Isztambulban?

Még nem mondtam ki az utolsó szót,Csak néhány kis szemrehányást tettem,De talán ezek is elolvadnak majd,Ha tudom, hogy boldog vagy.

Azt mondják, ha a szem nem lát, a lélek szenvedni fog,De nekem az is elég, ha kicsit távol lehetek,De az emlékek sosem hagynak békén,Mert a nagy távolság csak felizzítja a szerelmet.

Néhány emlékem még ma is megrészegít,És úgy érzem, a hegyek mögött vagyok, hol boldogságom maradt.Mivel te nem vagy velem,Nem tudom, mihez kezdjek ősszel Isztambulban?

Nem vagy velem, ezértNem tudom, mihez kezdjek ősszel Isztambulban?

Most nincs erőm azt mondani, hogy gyere vissza hozzám,Mert szavaidban ott volt a búcsú,Különben is tudom, hogy van már neked valaki más,És nincs jogom megzavarni benneteket.

Néhány emlékem még ma is megrészegít...

Тут можна знайти слова пісні Neyleyim İstanbul'u Murat Dalkılıç. Чи текст вірша Neyleyim İstanbul'u. Murat Dalkılıç Neyleyim İstanbul'u текст. Також може бути відомо під назвою Neyleyim Istanbulu (Murat Dalkilic) текст.