Teoman "Kupa Kızı ve Sinek Valesi" Слова пісні

Переклад:bgenfahuptroru

Kupa Kızı ve Sinek Valesi

Bir iskambil falında çıkmıştık birbirimizeO güzel kupa kızıydı,Sinek valesiydim benseGeceyarısı, o perşembeRastladım köprü üstünde,Ağlama dedim, o ağladıTırabzanlardan indiğinde

Saçların mı ıslak,Yoksa ıslak mı yaşamak, dedim,Senin için rüzgârda hep yağmur mu var?Gözlerin mi daldı,Yoksa sıkıldın mı sorulardan?Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar?

Bir kar tanesi ol, kon dilimin ucunaBir kar tanesi, eri ağzımda

Sırılsıklamdı, soyundu, vücuduma dokunduBiraz pürüzlü tenimdeYaşam hücrelerimi bulduMutluydum, o uyudu; sarıldım sayıklarkenTanımadığım o adları, yanımda, çırılçıplak

Rüyamda gururluydum, biliyordum diyordumİnanmak lazımmış meğer iskambil fallarınaUyandım, bakakaldım hayalî bir parmağınBıraktığı yazıya, pencere camının buğusuna:“Hoşça kal”

Dama de Cupă și Valetul de Treflă

Am apărut predestinați în cărți de tarot,Ea era frumoasa Damă de Cupă,Eu fiind Valetul de Treflă.La miezul nopții în acea joiAm întâlnit-o întamplator pe pod"Nu plânge" i-am zis, dar ea tot plângeaCoborând, ținandu-se de balustradă.

E părul tău udSau asa e viața însăși? am spus,Pentru tine vântul aduce întotdeauna ploaie?Privirea îți e îngânduratăSau ești plictisită de întrebări?Toamna asta nu îți părăsește niciodată ochii?

Fii un fulg de nea, pe vârful limbii mele,Un fulg de nea, topește-te în gura mea.

Era udă leoarcă când a început să mă atingă,Pe pielea mea puțin asprăMi-a găsit celulele viețiiEram fericit, ea dormea, eu o îmbrățișamÎn timp ce murmura acele nume necunoscute mie, goală, lângă mine.

Eram mândru în visul meu, "Știam eu!" mi-am zis,Poate ar trebui să cred în cărțile de tarot până la urmă.M-am trezit și am rămas holbându-mă la cuvântul scrisParcă de o mână fantomatică pe geamul încețoșat:"Rămas bun..."

Тут можна знайти слова пісні Kupa Kızı ve Sinek Valesi Teoman. Чи текст вірша Kupa Kızı ve Sinek Valesi. Teoman Kupa Kızı ve Sinek Valesi текст. Також може бути відомо під назвою Kupa Kizi ve Sinek Valesi (Teoman) текст.