Toše Proeski "Himna za FK Gjorche Petrov (Химна за ФК Ѓорче Петров)" Слова пісні

Переклад:enhritrutr

Himna za FK Gjorche Petrov (Химна за ФК Ѓорче Петров)

ФК Македонијасе збора два што се` кажуваат,тим со традицијаи срце големо за победа.

(Але! Але!)Пеат лавови(Але! Але!)за многу голови(Але! Але!)и знаме ќе се вееод сите грла ќе се пее.

Напред Македонија,ќе те сакам довека!Господ нек ти осветлипат до победа.

ФК Македонијана срце ми пишува,цело Ѓорче навиваза твоја победа.

Цело Ѓорче навива(Македонија! Македонија!)за твоја победа.

Тут можна знайти слова пісні Himna za FK Gjorche Petrov (Химна за ФК Ѓорче Петров) Toše Proeski. Чи текст вірша Himna za FK Gjorche Petrov (Химна за ФК Ѓорче Петров). Toše Proeski Himna za FK Gjorche Petrov (Химна за ФК Ѓорче Петров) текст. Також може бути відомо під назвою Himna za FK Gjorche Petrov KHimna za FK Ѓorche Petrov (Tose Proeski) текст.