Adda "Minți murdare făcute praf" Слова песни

Перевод на:en

Minți murdare făcute praf

E prea mult fum în jur,Nu pot zâmbi acum,Mintea ta bolnavă îmi cere mult prea mult...(bis)

(Refren)Uită de tot, uită de tot,Uită de lume, de sentimente,De suflete pereche,De șoapte la ureche,Fii rece,Nu-l lăsa pe el să te-ntunece...Mi-am zis...Uită de tot, uită de tot,Uită de lume, de sentimente,De suflete pereche,De șoapte la ureche,Fii rece,Nu-l lăsa pe el să te-ntunece,Nu-l lăsa pe el să te-ntunece...

Privește-mă în ochi și spune-mi ce vezi.De fapt, ce poți să vezi prin niște ochi verzi...Ma vezi pe mine am pasit spre alta lume,Vezi un copil ,vezi copilul din mine.

Vezi strazi goale parasite ca un suflet de sticla uitat,Un vant ce bate, si-o vreme rece,Acum stiu tot ce-i frumos repede trece!Acum stiu tot ce-i frumos repede trece!

Si de ce tu? De ce asa?De ce nu poti fi altcumva?De ce te ascunzi in mintea ta,iar pe mine ma uiti intr-un pat langa tine,In aer arunci niste vorbe inutile.

Ai o multime de motive dar de fapt n-ai nimic.Suntem doar noi doi, intr-o camera plina de praf,La fel de goi in amintiri si-n fapte, noi suntem praf.

Poate ca ai dreptate dar ne iubim, baby!

Ca poate ar fi mai bine sa vorbim deschis, poate ca nuAr trebui sa ne ferim exact cum faci tuAi uitat..Hai sa vedem daca m-am schimbatHai sa vedem cine pe cine a tradat.

Ca..raman putin pe loc, incerc sa meditezSunt intre bine si rau si nu pot sa ma controlez.Pentru tine poate e prea greu sa iubestiLa fel de greu cand ma gandesc ca poate n-o sa reusesti

Eu sunt cel care fara motiv o sa te certSi tu esti cea care m-a invatat din cand in cand sa iert,Regret, dar asta nu schimba chiar nimic,Si poate nu-s asa naiv, precum ti-ai inchipuit.

Ca au fost clipe si clipe, ai uitat sau nuEu te-am iubit tu ai gresit si m-ai tradat.Vezi tu, atat am asteptat sa vedem daca-ntelegiCa poti sa ai tot ce-ti doresti daca stii ce sa alegi.

Priveste-ma din nou si spune`mi ce veziDe fapt..mai bine nu sa nu-ti vad ochii verzi.De fapt, poate imi lacrimeaza de la fum..Si-mi caut cuvintele prin geanta acum.

E asa dezordine..ce sa zic?..mai bine tac.Te las pe tine sa ma-ntepi cu un ultim ac.Cu ultimul cuvant care iti trece prin minteO minte bolnava, facuta praf de regrete.

Si de ce regreti? De ce noi? De ce asa?De ce nu poti schimba chiar acum ceva?De ce pleci capul si fumezi si daca iti spunDaca iti spun "schimba-te" te indepartezi.

Si iar ma lasi in suspans,sunt in continuu balansSi iar ma lasi singura,mai bine plec ... uita-ma!

Здесь можно найти слова песни Minți murdare făcute praf Adda. Или текст стиха Minți murdare făcute praf. Adda Minți murdare făcute praf текст. Также может быть известно под названием Minti murdare facute praf (Adda) текст.