Chrispa "Savvatokiriako (Σαββατοκύριακο)" Слова песни

Savvatokiriako (Σαββατοκύριακο)

Μια κουβέντα κι ακόμα δύο λέξειςΓια πέσ’ μου πώς ν’ αντέξω να φύγει η Κυριακή.Δύο λόγια κρεβάτια πάλι χώρια.Κι ο έρωτας πονάει που έφυγες εσύ.

Σαββατοκύριακο εγώ κι εσύ μαζί.σαββατοκύριακο που ήτανε δικό μας.τώρα ο έρωτας αυτός θα ξαναζείμόνο αν τον βλέπουμε κι οι δυο στο όνειρό μας

Σαββατοκύριακο εγώ κι εσύ μαζίσαββατοκύριακο που ήτανε δικό μας.τώρα ο έρωτας αυτός θα ξαναζείμόνο αν τον βλέπουμε κι οι δυο στο όνειρο μας.

Δύο χρόνια με ήλιο και με χιόνια.περνούσε η ζωή μας στ’ αστέρια της καρδιας.τώρα τρέχεις και πεσ’ μου πώς αντέχεις.να βρεις για να ξεκλέψεις το τέλος μιας βραδιάς.

Σαββατοκύριακο εγώ κι εσύ μαζί.σαββατοκύριακο που ήτανε δικό μας.τώρα ο έρωτας αυτός θα ξαναζείμόνο αν τον βλέπουμε κι οι δυο στοόνειρό μας.

Σαββατοκύριακο εγώ κι εσύ μαζίσαββατοκύριακο που ήτανε δικό μας.τώρα ο έρωτας αυτός θα ξαναζείμόνο αν τον βλέπουμε κι οι δυο στο όνειρό μας

Μια κουβέντα κι ακόμα δύο λέξειςγια πέσ’ μου πώς ν’ αντέξω να φύγει η Κυριακή.

Здесь можно найти слова песни Savvatokiriako (Σαββατοκύριακο) Chrispa. Или текст стиха Savvatokiriako (Σαββατοκύριακο). Chrispa Savvatokiriako (Σαββατοκύριακο) текст. Также может быть известно под названием Savvatokiriako Savvatokyriako (Chrispa) текст.