NOX "Javitsd a Hilbat" Слова песни

Перевод на:en

Javitsd a Hilbat

Bennünk van a vágy, hogy jobb legyen a világ!Rajtunk múlik, lásd, meddig támad ránk a világ…HájnánánánánánánááHájnánánánánánánááa tükörbe oda nézz, s keresd a hibát!

Bennünk van a fény és bennünk él a sötét-,Olvad, mint egy jégcsap, őrizd meg a tűz melegét!HájnánánánánánánááHájnánánánánánánááDe vigyázz túl ne becsüld a tűz erejét!

Refr.:The music sounds in your soulThe dance is walking on your stepsNo word or noise can harm you!You long for a more gentle scene,Just hum and you will find it again!

Szívedben szól a dal-,Lépteiden jár a tánc-,Nem bánthat szó vagy zaj!Egy szelídebb tájra vágysz-,Csak dúdolj és rátalálsz!

Bennünk van a vágy, hogy jobb legyen a világ!Rajtunk múlik, lásd, meddig támad ránk a világ…HájnánánánánánánááHájnánánánánánánááHát ne nézz félre, ne tűrd, Javítsd a hibát!

Bennünk van a jel!-,a változás, ami kell!Hosszú még az út és nem mindig az győz, aki nyer!HájnánánánánánánááHájnánánánánánánááNyugalmat sose várt, ki másra figyelt.

Correct the mistake

The desire is within us, for the world to be a better place!It depends on us, watch, till when will the world charge on usayy na na na na naayy na na na na nalook into the mirror, and search for the flaw

The light is within us and the darkness lives in us,-Read, like an icicle, guard the warmth of the fire!ayy na na na na naayy na na na na naBut be careful don't over value the power of the fire!

Szívedben szól a dal-,Lépteiden jár a tánc-,Nem bánthat szó vagy zaj!Egy szelídebb tájra vágysz-,Csak dúdolj és rátalálsz!

The music sounds in your soulThe dance is walking on your stepsNo word or noise can harm you!You long for a more gentle scene,Just hum and you will find it again!

The desire is within us, for the world to be a better place!It depends on us, watch, till when will the world charge on usayy na na na na naayy na na na na naDon't look aside, don't tolerate, Correct the mistake!

The sign is within us!-,The change, which is needed!The road is till long and the winner is not always the one who triumphs!ayy na na na naayy na na na naIt never waited for serenity, the one who observed someone else.

Здесь можно найти слова песни Javitsd a Hilbat NOX. Или текст стиха Javitsd a Hilbat. NOX Javitsd a Hilbat текст.