NOX "Javitsd a Hilbat" letra

Traducción al:en

Javitsd a Hilbat

Bennünk van a vágy, hogy jobb legyen a világ!Rajtunk múlik, lásd, meddig támad ránk a világ…HájnánánánánánánááHájnánánánánánánááa tükörbe oda nézz, s keresd a hibát!

Bennünk van a fény és bennünk él a sötét-,Olvad, mint egy jégcsap, őrizd meg a tűz melegét!HájnánánánánánánááHájnánánánánánánááDe vigyázz túl ne becsüld a tűz erejét!

Refr.:The music sounds in your soulThe dance is walking on your stepsNo word or noise can harm you!You long for a more gentle scene,Just hum and you will find it again!

Szívedben szól a dal-,Lépteiden jár a tánc-,Nem bánthat szó vagy zaj!Egy szelídebb tájra vágysz-,Csak dúdolj és rátalálsz!

Bennünk van a vágy, hogy jobb legyen a világ!Rajtunk múlik, lásd, meddig támad ránk a világ…HájnánánánánánánááHájnánánánánánánááHát ne nézz félre, ne tűrd, Javítsd a hibát!

Bennünk van a jel!-,a változás, ami kell!Hosszú még az út és nem mindig az győz, aki nyer!HájnánánánánánánááHájnánánánánánánááNyugalmat sose várt, ki másra figyelt.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Javitsd a Hilbat de NOX. O la letra del poema Javitsd a Hilbat. NOX Javitsd a Hilbat texto.