Alina Eremia "Vorbe Pe Dos" Слова песни

Перевод на:en

Vorbe Pe Dos

Am spart paharul cu timp, si s-au dus clipele, s-au dus clipeleAi luat cu tine zilele si noptileCand ne pierdeam, imbratisati, in linisteTot ce auzeam era ecoul dragostei.

Cum ne juram ca nimic nu ne va opri, nu ne va opriCa anii care trec nu ne vor despartiHai, spune-mi ca vei da la schimb iubirea meaRefuz sa cred ca ma aleg cu lipsa ta.

Nu arunca, nu arunca vorbe pe dosNu te juca, nu te juca e periculosCuvinte zburau aiurea intre noi inainte, inapoiNu arunca nu arunca vorbe pe dos.

Unde e dragostea ce ne-a legat atunciA mai ramas ceva din ea sau doar sa fugiAzi ma impaci, apoi te faci ca ma ascultiDar nu ma auzi, cand iti cer sa ma ajuti.

E simplu sa arunci vina pe cineva, pe cinevaSa spui vezi nu a mers, si e din vina taUnde erai, sau eu vorbeam pentru amandoiCand ma uitai, iar te uitai in urma apoi.

Nu arunca, nu arunca vorbe pe dosNu te juca, nu te juca e periculosCuvinte zburau aiurea intre noi inainte, inapoiNu arunca, nu arunca vorbe pe dos.

Tu nu esti cand inima te vrea, te vreaAcuma esti mereu, raman a taNu te ascunde ca deja te stiu, te stiuTe rog pana nu e prea tarziu.

Asa ca nu arunca, nu arunca vorbe pe dosNu te juca, nu te juca e periculosCuvinte zburau aiurea intre noi inainte. inapoiNu arunca, nu arunca vorbe pe dos.

Nu arunca, nu arunca.

Здесь можно найти слова песни Vorbe Pe Dos Alina Eremia. Или текст стиха Vorbe Pe Dos. Alina Eremia Vorbe Pe Dos текст.