Quimby "Ajjajjajj" Слова песни

Перевод на:en

Ajjajjajj

Ha nyikorog a szekér,És ködbe' iázik a szamár.Lebeg a szögre akasztva az idő,De a mami ma még haza vár.Ragad a hajnal, süpped a beton,És visszafele forog a föld.Egy angyal zúg le a gangról ,mer' az ÚrA bánat rozsdás kardjába dől.

Nem tudom a neved,Csak hallgatom, mit ugat a mély.Szívesen szánkóznék lefele veled,De engem nem vonz már a meredély.Dugd le az ujjad, dőlj meg egy kicsit,Míg hánysz, én tartom a fejed.Rakétákat lő a telihold,S te valahogy nem találod a helyed.

Ajjajjaj,Egy levelet felkapott a vihar.Ajjajjaj, ajjajjaj,Lehet a szívben is zivatar.Tudom szeretet nélkül minden ház üres,Minden városka lakatlan.Minden zseni ügyetlen,Félős nyuszi csak a kalapban.

Hallod-e, te bolondAhogy az ereimben lüktet a vér.Rezeg az emberben minden atom,És csak az téved el, aki él!De ha csak dünnyödsz, mardosod magad,És nyaldosod a sebeidet.Ami ma még az ajtón bejön,Holnap a kulcslyukon kimegy.

Ajjajjaj,Egy levelet felkapott a viharAjjajjaj, ajjajjaj,Lehet a szívben is zivatar.Tudom szeretet nélkül minden ház üres,Minden városka lakatlan.Minden zseni ügyetlen,Félős nyuszi csak a kalapban.

Aj-jaj-jaj, aj-jaj-jaj,Egy levelet felkapott a viharAjjajjaj, ajjajjaj,Lehet a szívben is zivatar.Tudom szeretet nélkül minden ház üres,Minden városka lakatlan.Minden zseni ügyetlen,Céltalan üzenet a palackban."

Здесь можно найти слова песни Ajjajjajj Quimby. Или текст стиха Ajjajjajj. Quimby Ajjajjajj текст.