The Lion King (Musical) "Sta Paraat! [Be Prepared!]" Слова песни

Sta Paraat! [Be Prepared!]

Ik weet, bij de simpelste vragenkookt die hersenpan over van schrikEn ik kan geen domheid verdragendus ik vraag slechts een kort ogenblikHelaas blijft er weinig van hangenEr brandt op de vliering geen lichtMaar het gaat hier om grote belangenKoningschap, toekomst en plicht!

Maak je klaar voor de kans van je levenmorgen waait er een andere windEen gloednieuwe koning is jullie beloning-En wat moeten wij dan?-Massaal achter mij aan!Zie hier dan mijn krijgsmacht,triomf van de wilskrachtOnnozel, stompzinnig en blindWat een heerlijk noodzakelijk kwaadSta paraat!

- Ja, paraat, we zijn er klaar voor -- Huh, waarvoor? -Voor de dood van de koning!- Is 'ie ziek?-Nee sukkel, we vermoorden 'men Simba erbij- Goed idee! Geen koning!Nooit meer een koning, nooit meer een koning!-Idioten, er komt een koning- Maar jij zei net...-ík word de koning!Volg mij, en jullie maag is voor altijd gevuld- Oké! Leve de koning! Leve de koning! Leve de koning!-

De ogen gericht op de leiderMarcheren wij dwars door de hel

Maar volg je de grote bevrijder,bedenk dan: bevel is bevelVandaag is 't begin van een tijdperkDe start van een heidens karweiTreed moedig en vier in het strijdperkWant jullie zijn niets zonder mij!

Maak je klaar voor de grote vergeldingWees bereid tot de smerigste listGekuip en gekonkel, gekruip en gemonkelhet ruimste geweten van deze planeetEn mijn giga-charismawat dat dan ook isJa dat alles maakt mij onbetwistTot een koning van zeldzaam formaatSta paraat!Ja een koning van zeldzaam formaatSta paraat!

Здесь можно найти слова песни Sta Paraat! [Be Prepared!] The Lion King (Musical). Или текст стиха Sta Paraat! [Be Prepared!]. The Lion King (Musical) Sta Paraat! [Be Prepared!] текст. Также может быть известно под названием Sta Paraat Be Prepared (The Lion King Musical) текст.