Tankcsapda "Lopott könyvek" Слова песни

Перевод на:en

Lopott könyvek

Lopok neked egy könyvet,A lapjait teleíromvérrel, verítékkel,Valahogy még kibírom.De aztán elmegyek innen messze,Hogy többé ne is láss.Lopjon könyvet, írja a könnyeivel tele valaki más!

Lopok neked egy könyvet,A lapjait teleírom,A festék, ha megszárad a kifakult papíron,Akkor elmegyek innen végleg,Magammal viszlek tégedOda, ahol többé soha senki el nem érhet.

Tudom, hogy hagynád,Én addig szeretnélek,Amíg mozogsz, amíg van benned életA véredben fürödnék,Átvágnám a torkod,Néznél rám, de nem értenéd a dolgot.

Lopok neked egy könyvet,A lapjait teleírom,A képeket kitépem,Rajta lesznek a síron,Amit kettőnknek ásokÚgy, hogy ne lássák mások,Mikor a szemedbe nézek,Szúrok, aztán magammal végzek.

Tudom, hogy hagynád,Én addig szeretnélek,Amíg látnám, hogy van még benned életA véredben fürödnék,Átvágnám a torkod,Néznél rám, de nem értenéd a dolgot.

Здесь можно найти слова песни Lopott könyvek Tankcsapda. Или текст стиха Lopott könyvek. Tankcsapda Lopott könyvek текст. Также может быть известно под названием Lopott konyvek (Tankcsapda) текст.