Tankcsapda "Lopott könyvek" Songtext

Übersetzung nach:en

Lopott könyvek

Lopok neked egy könyvet,A lapjait teleíromvérrel, verítékkel,Valahogy még kibírom.De aztán elmegyek innen messze,Hogy többé ne is láss.Lopjon könyvet, írja a könnyeivel tele valaki más!

Lopok neked egy könyvet,A lapjait teleírom,A festék, ha megszárad a kifakult papíron,Akkor elmegyek innen végleg,Magammal viszlek tégedOda, ahol többé soha senki el nem érhet.

Tudom, hogy hagynád,Én addig szeretnélek,Amíg mozogsz, amíg van benned életA véredben fürödnék,Átvágnám a torkod,Néznél rám, de nem értenéd a dolgot.

Lopok neked egy könyvet,A lapjait teleírom,A képeket kitépem,Rajta lesznek a síron,Amit kettőnknek ásokÚgy, hogy ne lássák mások,Mikor a szemedbe nézek,Szúrok, aztán magammal végzek.

Tudom, hogy hagynád,Én addig szeretnélek,Amíg látnám, hogy van még benned életA véredben fürödnék,Átvágnám a torkod,Néznél rám, de nem értenéd a dolgot.

Hier finden Sie den Text des Liedes Lopott könyvek Song von Tankcsapda. Oder der Gedichttext Lopott könyvek. Tankcsapda Lopott könyvek Text. Kann auch unter dem Titel Lopott konyvek bekannt sein (Tankcsapda) Text.