Alişan "Diloy Diloy (Uzun Hava)" Слова песни

Diloy Diloy (Uzun Hava)

Gitme turnam gitme yollar ıraktır (dılo dılo)Şu halıma şu gönlüme bak benim (dılo dılo)Bu yabancı eller bana duraktır (dılo dılo)O yar vurdu şu sineme ok benim (dılo dılo)Ok benim (dılo dılo) ok benim ah (dılo dılo)

O yar vurdu şu sineme ok benim (dılo dılo)Ok benim (dılo dılo) ok benim ah (dılo dılo)

Aman vardım Bingöl'e de dağı dumandır le dumandırVala geldi geçti de ömrüm dünya yalandır yalandır yalandır yalandırVala ben seni sevdim seveli de halım yamandır yamandır yamandırVala belin bükülsün felek de bu ne kötü zamandır ah zamandır zamandır zamandır zamandırVay halıma le leeey vay başıma le le le le le le le lele haayee haye haye hayeeyVala belin bükülsün felek de bu ne kötü zamandırzamandır zamandır zamandır oy oy oy

Turnam gökyüzünde bölük bölüktür (dılo dılo)Ayrılık elinden yürek yanıktır (dılo dılo)Önüm muhabbettir sonum ayrılık (dılo dılo)Tazeleme eski yaram çok benim (dılo dılo)Çok benim (dılo dılo) çok benim ah (dılo dılo)

Tazeleme eski yaram çok benim (dılo dılo)Çok benim (dılo dılo) çok benim ah (dılo dıloy)

Здесь можно найти слова песни Diloy Diloy (Uzun Hava) Alişan. Или текст стиха Diloy Diloy (Uzun Hava). Alişan Diloy Diloy (Uzun Hava) текст. Также может быть известно под названием Diloy Diloy Uzun Hava (Alisan) текст.