BrainStorm "Viss ir tieši tā kā tu vēlies" Слова песни

Перевод на:ru

Viss ir tieši tā kā tu vēlies

Tu esi vienīgā, kas manu interesi neslāpēun karstās vasarās kā auksta kokakola veldzē.Papa, papa, papa, papa, papa, papa.Jā, tu veldzē. (Papa, papa )Papa, papa, papa, papa.Var izklausīties mazliet jocīgi vai nepatiesi,bet skrienot, skrienot un skrienot tu visu tāpatnesasniegsi.Uz pasaules ir pieci miljardi tādu kā es,bet es esmu viens.Jā, jā, atzīstu, egoists, mīļā, bet vai tad,vai tad tāds nav ikviens?Papa, papa, papa, papa, papa, papa.Vai tad tāds nav ikviens? ( Papa, papa )Papa, papa, papa, papa.Papa, papa, papa, papa, papa, papa.Vai tad tāds nav ikviens? ( Papa, papa, papa, papa,papa, papa )Kas bijis, tas bijis,es esmu atvērts, kad gribi, tad nāc, kad gribi, ej prom.Nav ne vārtu, ne vārdu, joviss ir tieši tā, kā Tu vēlies.Viss ir tieši tā, kā Tu vēlies.(Viss ir tieši tā, kā Tuvēlies.)Viss ir tieši tā, kā Tu vēlies.Viss ir tieši tā, kā Tu vēlies.(Viss ir tieši tā, kā Tuvēlies.)Viss ir tieši tā, kā Tu vēlies.

Все происходит так, как ты захочешь

Ты единственная, которая мой интерес не гасит/убиваети жарким летом как холодная кокакола утоляешь*******Да, ты утоляешь******Может казатся немного смешно или неверно,но, бегая, бегая и бегая ты всюду все равно не успеешь.В мире пять миллиардов таких как я,но я единственный.Да, да, признаю, эгоист, милая, но разве таким,разве таким, не является каждый?*****Так разве таким не является каждый? (****)******Так разве таким не является каждый? (****)Что было, то было,я открыт, когда захочешь, приходи, когда захочешь, уходи.Нет ни ворот, ни слов, потому чтоВсе происходит так, как ты захочешьВсе происходит так, как ты захочешьВсе происходит так, как ты захочешьВсе происходит так, как ты захочешьВсе происходит так, как ты захочешь.

Здесь можно найти Русский слова песни Viss ir tieši tā kā tu vēlies BrainStorm. Или текст стиха Viss ir tieši tā kā tu vēlies. BrainStorm Viss ir tieši tā kā tu vēlies текст на Русский. Также может быть известно под названием Viss ir tiesi tā kā tu vēlies (BrainStorm) текст. На этой странице также содержится перевод и значение Viss ir tiesi tā kā tu vēlies. Viss ir tiesi tā kā tu vēlies перевод.