77 Bombay Street "I love Lady Gaga" Слова песни

Перевод на:deestr

I love Lady Gaga

I take one of the Beatles, two of the StonesAnd three of the Bee Gees and let's rock n' roll!Four of Michael Jackson, five of BeyoncéAnd six of Lady Gaga and here we go!I also take some Black Eyed Peas on my wayRihanna, 47 and some Lil Wayne

'Cause I, I love Lady Gaga!I, I love Beyoncé!I, I love Madonna! (I love you),I, I love Shakira!

I need a little Kesha, and just a little PinkRed Hot Chili Peppers and I start to sing!I like Bryan Adams, I love Johnny CashMove along to J.Lo and try not to crash!

I need a little Kesha, and just a little PinkRed Hot Chili Peppers and I start to sing!I like Bryan Adams, I love Johnny CashI move along to J.Lo and try not to crash!I also take some Miley Cyrus on my wayRammstein, 47 and some Green Day

'Cause I, I love Lady Gaga!I, I love Beyoncé!I, I love Madonna! (I love you),I, I love Shakira!

I love Lady Gaga! Yes, I really do!Did you see her yesterday on MTV-News?Oh, she was singing a beautiful songI've just listened and sung along!

I love Lady Gaga! (I love you so much)I love Beyoncé!Yes, I do!

I, I love Lady Gaga! (I love you)I, I love Beyoncé! (I love you, I love you)I, I love Madonna!I, I love Shakira!Yes I do!

Здесь можно найти слова песни I love Lady Gaga 77 Bombay Street. Или текст стиха I love Lady Gaga. 77 Bombay Street I love Lady Gaga текст.