Taisiya Povaliy "Пісня про матір" Слова песни

Пісня про матір

Посіяла людямЛіта свої—літечка житом,Прибрала планету,Послала стежкам споришу,Навчила дітей,Як на світі по совісті жити,Зітхнула полегкоІ тихо пішла за межу.

«Куди ж це Ви, мамо?!» —Сполохано кинулись діти.«Куди ж Ви, бабусю», —Онуки біжать до воріт.«Та я ж недалечко,Де сонце лягає, спочити.Пора мені, діти, —А ви вже без мене ростіть».

«Та як же без Вас ми?Та що Ви намислили, мамо?»«А хто ж нас, бабусю,У сон поведе по казках?»«А я вам лишаюВсі райдуги із журавлями,І срібло на травах,І золота на колосках».

«Не треба нам райдуг,Не треба нам срібла і злата.Аби тільки Ви насЧекали завжди край воріт.Та ми ж переробимУсю Вашу вічну роботу.Лишайтесь, матусю,Навіки лишайтесь, на йдіть!»

Вона посміхнулась,Красива і сива, як доля,Взмахнула рукою —Злетіли увись рушники.«Лишайтесь щасливі», —І стала за мисленим полемНа цілу планету,На всі покоління й віки.

Здесь можно найти слова песни Пісня про матір Taisiya Povaliy. Или текст стиха Пісня про матір. Taisiya Povaliy Пісня про матір текст. Также может быть известно под названием Pisnya pro matir (Taisiya Povaliy) текст.