Nikos Kourkoulis "Mono Gia Ligo (Μόνο για λίγο)" Слова песни

Перевод на:entr

Mono Gia Ligo (Μόνο για λίγο)

Eίναι βραδιές που προσπαθώ να κοιμηθώ, μα δεν μπορώσε σένα κάθε σκέψη με πηγαίνει.Και στου ονείρου τα σκαλιά κάθομαι πάλι ως αργάκαι αισθάνομαι το κόσμο να μικραίνειΕίναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεινα σπάσει σαν γυαλί τη μοναξιά μουκαι θέλω να `ρθω να σε βρωμα είσαι μακριά μου.

Μόνο για λίγο να σε δω ... να σου μιλήσωΜόνο για λίγο να μπορούσες να `ρθεις πίσω.Μόνο για λίγο να σε δω ... μόνο για λίγοΕίναι βραδιές που δεν μπορώ να σ΄ αποφύγω.....

Είναι φορές που σου μιλώ κι αυτά που θέλω να σου πωτα λέω με ένα λυγμό μες στη σιωπή μουπερνάει γρήγορα ο καιρός και έγινες αναστεναγμόςδεν έφυγες πότε απ΄ τη ζωή μουΕίναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεινα σπάσει σαν γυαλί τη μοναξιά μουκαι θέλω να `ρθω να σε βρωμα είσαι μακριά μου.

Μόνο για λίγο να σε δω ... να σου μιλήσωμόνο για λίγο να μπορούσες να `ρθεις πίσω.Μόνο για λίγο να σε δω ... μόνο για λίγοΕίναι βραδιές που δεν μπορώ να σ΄ αποφύγω.....

Здесь можно найти слова песни Mono Gia Ligo (Μόνο για λίγο) Nikos Kourkoulis. Или текст стиха Mono Gia Ligo (Μόνο για λίγο). Nikos Kourkoulis Mono Gia Ligo (Μόνο για λίγο) текст. Также может быть известно под названием Mono Gia Ligo Mono gia ligo (Nikos Kourkoulis) текст.