Apulanta "Vasten Mun Kasvojani" Слова песни

Перевод на:enfr

Vasten Mun Kasvojani

Minä saavun niinMatalalla, ettäKatkenneet oksat voivat koskettaa minua.Miten tuntuukaan tää niinTunteettoman ei-miltään,Kun mun henkilökohtainen maailma loppuu.

Mitä odotimmekaan me huomiselta?Mitä sen kuormaan lastattiin?Karu totuus on kaivautunut sen alta,Vaikka sitä kauan peiteltiinJa sitä niin hävettiin.

Pudota, pelastaMolempien takia,Pohjakosketus suuntamme näyttää.Suolaa ja tomua,Kuolevaa valoaMeidän silmien kuoppia täyttää.Sylje sinun kapinasiVasten mun kasvojani.

Minä tahdon vieläKerran näyttää sen haavan,Jonka sä unohdit jo niin pitkän aikaa sitten.En enää muista, kuinka tähän ollaankaan luisuttu,Mut en oo unohtanut, mitä me joskus oltiin.

Mä en osaa sitä paremminkaan kertoo,Mutta lukenut oon hetken tulleen.Meidän on vaihdettava kiilamme suuntaa,Jos me haluamme vielä hengittää,Vielä niin hengittää.

Pudota, pelastaMolempien takia,Pohjakosketus suuntamme näyttää.Suolaa ja tomua,Kuolevaa valoaMeidän silmien kuoppia täyttää.Sylje sinun uhkauksesiVasten mun kasvojani.

Vasten mun kasvojani.

Pudota, pelastaMolempien takia,Pohjakosketus suuntamme näyttää.Suolaa ja tomua,Kuolevaa valoaMeidän silmien kuoppia täyttää.Pudota, pelastaMolempien takia,Pohjakosketus suuntamme näyttää.Suolaa ja tomua,Kuolevaa valoaMeidän silmien kuoppia täyttää.Sylje sun vastalauseesiVasten mun kasvojani.

Здесь можно найти слова песни Vasten Mun Kasvojani Apulanta. Или текст стиха Vasten Mun Kasvojani. Apulanta Vasten Mun Kasvojani текст.