Слова песни "Nete Mbas Netesh" Poni

Kërkon nga mua të këndoj para teje e di,vetën për ty unë ta shkatrroj sonte natën e di,me flokt e mia t'ledhatoj fytyrën tënde e di,herë të afroj herë të largoj a më pëlqen jo se di??
Poni,Poni,Poni....
Më zgjodhe mua ta kalosh sot mërzitjen e di,mërzitjen tënde për dikë të lënduar e di,e ke lënduar por jo unë se kam fajin e di,herë më afron herë më largon a më pëlqen jo se di,jo se di....
Netë mbas netësh kjo ditë pa frymë po me lë,jo unë nuk mundem më,jo unë nuk mundem më,lojë pas loje më lodhe ti dje dhe sot,jo unë nuk e bëj dot,jo nuk mundem ta bëj dot(ref 2).

Kërkon nga mua të këndoj para teje e di,vetën për ty unë ta shkatrroj sonte natën e di,me flokt e mia t'ledhatoj fytyrën tënde e di,herë të afroj herë të largoj a më pelqen jo se di!!!
Netë mbas netësh kjo ditë pa frymë po më lë,jo unë nuk mundem më,jo unë nuk mundëm më,lojë pas loje më lodhe ti dje dhe sot,jo unë nuk e bëj dot,jo nuk mundëm ta bëj dot(ref 2)
Poni.Poni,Poni...
Poni,POoni,Poni...Po ti kush je ore?Gent Lako.Gent Laakko.
Netë mbas netësh kjo ditë pa frymë po më le,jo unë nuk mundem më,jo unë nuk mundem më,lojë pas loje më lodhe ti dje dhe sot,jo unë nuk e bëj dot,jo nuk mundem ta bëj dot(ref 2)....