Слова песни "Nene pse ke dale ne shkalle" Poni

2X

Nene pse ke dale ne shkalle,
cilin po vajton me ligje,
per ke e ke nisur vajne,
emigrant o zemra ime

2X
Kete emer kush e vuri,
emer ty te kish vene nena
ajo qan sa cahet guri
e digjet zemra nga brenda.

Refreni 2X:
Vaj medet oo vaj medet
per shtepite qe mbeten shkrete.

Biro ike ne furtune
dhe furtuna te rrembeu
e kur the "nene" ne gjume
zeri saj te thoshte "kthehu"

Refreni 2X:
Vaj medet oo vaj medet
per shtepite qe mbeten shkrete.

Ndoshta kthehem ne pranvere
o ju o male me bore
Do ju le nje amanet
ja coni nenes ne dore.

Refreni 2X:
Vaj medet oo vaj medet
per shtepite qe mbeten shkrete.