Слова песни "Virtual Diva (виртуал дива)" Adrian Gaxha

Перевод на: EN HU

Скипи:

ма ма мами да видиме колку сте лоши
битот битот нека однесе
диџеј рокни го нека затресе
пак сме сами оу не
жешки дами оу јеа мрдај мрдај мрдај мрдајте
ќе добиете што ќе посакате

Адриан:
твоето тело е толку привлечно
твоите очи од некој свет друг
жешка си бејбе јас горам по тебе
моето срце мала чекори кон тебе

Реф:
ооу виртуал дива си ти
ооу ко робот ме закочи
од поглед твој губам здив

Скипи:
ти немаш чуено ја немаш видено
она хипнотизира се игра блефира
секој маж го шармира тотално блокира
кога она игра клубот се тресе
го има тоа во себе што може да ме збесне
полека малечка
ма ти си баш тоа што го требам ја
со твоите добри другарки за тајс и адриан

Реф:
ооу виртуал дива си ти
ооу ко робот ме закочи
од поглед твој губам здив

Тајс:

Она има свој свет виртуална дива
ккк крева се во мене ко ред бул дава криља
би се претворил у лав ако ти си срна
без тебе сум луд као крал без круна
само без лаги јагода со шлаг и
разни чоколади на твојто тело барби
замисли јас и ти
на афтер до пола гола осамени

адриан:
совршено ти кројам план за да те добијам
чекор напред назад моја си знај
доближи се јас имам ритам кој те добива
твојот виртуал свет реален станува

Реф:
ооу виртуал дива си ти
ооу ко робот ме закочи
од поглед твој губам здив

Skipi:

mo, mo, momma, let's see how bad you are
the beat, the beat, may carry away
DJ, hit it, may it all shake
so, we're alone, oh no
hot ladies, oh yeah, move it, move it, c'mon move
you'll get what you want

Adrian:
your body is so tempting
your eyes are from a different world
you're hot, babe, I burn for you
my heart, baby, is walking towards you

Chorus:
ooh, you're a virtual diva
ooh, you made me crash down like a robot
I'm losing breath from your look

Skipi:
you have what hasn't been heard nor seen
she's hypnotizing, she's playing, she's bluffing
she charms every man, she totally crashes him
when she's dancing, the whole club is shaking
she has it in her, what can make me go mad
slow down, little one
you are exactly what I need
with your hot friends for Tyze and Adrian

Chorus:
ooh, you're a virtual diva
ooh, you made me crash down like a robot
I'm losing breath from your look

Tyze:

She has her own world - virtual diva
sss... she grows in me, like red bull - gives you wings
I'd turn into a lion, if you're a doe
I'm crazy without you, like a king without a crown
just without no lies, strawberry and whipped cream, and
all kinds of chocolate on your body, Barbie
imagine, me and you
on the after party, half naked and alone

Adrian:
I'm having a perfect plan to get you to be mine
step forward or back, you're mine, know it
come closer, I've got a rhythm which wins you
your virtual world becomes real

Chorus:
ooh, you're a virtual diva
ooh, you made me crash down like a robot
I'm losing breath from your look