Galin "Tsarya na kupona (Царя на купона)" Слова песни

Перевод на:entr

Tsarya na kupona (Царя на купона)

Да, ама не!Абе тая вечер к'во ще правим?Аз мисля много здраво да се направим.Ами айде де, давай!Да се направим.И за всичко да забравим.

Леле, майко, ти си толкова брутална, идеална, аморална.По гърба ми искаш да забиваш нокти,на твоя татко да му стане кофти.То е ясно к'во по мой адрес ще чуя - не ми дреме на фъншуя.Всички дрехи да опадат по земята,като на петрола вдигам ти цената.

Ще съм твоя доктор ром,ще те удрям с моя тон,ще те пия като сок,ще ме гледаш като Бог.Гениален и жесток, винаги за теб готов,моят личен доктор - да, ама не.

Припев:Господин пиян не танцува сам,Coco Jambo е голям.Господин DJ, музика налей, че на мен ми се живей.Аз ще бъда звяр - на купона цар,Coco Jambo е голям.Господин DJ музика налей, казах, че ми се живей.

Царя на купона, на купона - да,Като изляза знам къде ще ви навря!Царя на купона, на купона - да!

Тая вечер ама много съм наточенна живота сочен и порочен.Джобовете пълни с кинти и бонбони,тая вечер е купон за фараони.Тоя клуб затваря като кажем ние,ама има още много да се пие.Мило мое бившо, не звъни напразно,не, че станах веган, но избягвам мазно.

Всяка вечер съм на кеф,моя кеф не включва теб.Айде, чао, затварям ти, че живота ми звънни,К'во да правя - иска ме, да го пробвам - вика ме,много ме обича - да, да, да, да.

Припев:Господин пиян не танцува сам,Coco Jambo е голям.Господин DJ, музика налей, че на мен ми се живей.Аз ще бъда звяр - на купона цар,Coco Jambo е голям.Господин DJ музика налей, казах, че ми се живей.

Ей, така нощта за мен приключва мазно,къде ще свършим само още не е ясно.На колко си години много ми е важно - да не би да си дрогирана.Тука влизам аз - всеки ме гледа,хиените загорели да си вземат.Много ми е яко, всеки носи оферта,да ме направи на тралалала.

Завърти, завърти, к'во направи - откачи.Дай за мама, дай за татко, аз ще бъда твоя батко.Да не спим, да броим, пак и пак да не спира,аз не съм твоя цар и живота си избирам.

И за всичко да забравим,царя на купона, на купона - да.

Здесь можно найти слова песни Tsarya na kupona (Царя на купона) Galin. Или текст стиха Tsarya na kupona (Царя на купона). Galin Tsarya na kupona (Царя на купона) текст. Также может быть известно под названием Tsarya na kupona Carya na kupona (Galin) текст.