Eleonora Zouganeli "To s'agapo pou perimenis[Το σ' αγαπώ που περιμένεις]" Слова песни

To s'agapo pou perimenis[Το σ' αγαπώ που περιμένεις]

Δε ξέρω πώς να στο πωδε ξέρω πώς να στο δείξωαπλά τα μάτια θα κλείσω και θα ονειρευτώδίπλα μου να`σαι,να μου χαμογελάςτις νύχτες που φοβάσαι πίσω να κοιτάς.

Το σ`αγαπώ που περιμένειςδε ξέρω πώς να σου το πωκλειδώνουν τα λόγια,σωπαίνουν οι σκέψειςόταν στα μάτια σε κοιτώτο σ`αγαπώ να το πιστέψεις δε μπορώνα σου το πω.

Δε ξέρω πώς να σου δείξωαυτό που θέλω πολύμια βόλτα χέρι με χέρι,ένα ακόμα φιλίσε θέλω δίπλα μου να`σαι και να χαμογελάςτις νύχτες που φοβάσαι πίσω να κοιτάς.

Το σ`αγαπώ που περιμένειςίσως ποτέ να μη στο πωκλειδώνουν τα λόγια,σωπαίνουν οι σκέψειςόταν στα μάτια σε κοιτώτο σ`αγαπώ να το πιστέψεις δε μπορώνα σου το πω.

Здесь можно найти слова песни To s'agapo pou perimenis[Το σ' αγαπώ που περιμένεις] Eleonora Zouganeli. Или текст стиха To s'agapo pou perimenis[Το σ' αγαπώ που περιμένεις]. Eleonora Zouganeli To s'agapo pou perimenis[Το σ' αγαπώ που περιμένεις] текст. Также может быть известно под названием To sagapo pou perimenisTo s agapo pou perimeneis (Eleonora Zouganeli) текст.