Stavento "Gia sena pou latrevo | Για 'σένα που λατρεύω" Слова песни

Перевод на:en

Gia sena pou latrevo | Για 'σένα που λατρεύω

Τι με ρωτάς, μη με ρωτάςκοίτα τα μάτια μου να μάθειςό,τι νιώθεις ό,τι νιώθωτο 'χω πάθει, θα το πάθειςπαραμένω σταθερόςσ' ό,τι φέρνει ο καιρόςκάνεις τσάρκες στο μυαλό μουσταθερά κι ανελλιπώς.Ειδικώς να ξέρεις σε γουστάρωΣτο μυαλό μου αν σε φέρωμόνο πίνω και ραπάρωΔες φοράω το πιο καλό χαμόγελό μουκαι ξεφεύγω απ' τα τραγούδιατα βαριά και τα μελό μου

Αν ό,τι λέγεται στην πράξη γίνεταιτότε η αγάπη φλόγα που δε σβήνεταιΦιλιά οι σφαίρες μαςσ'όλα τα άδικαΣτο πλάι μου αν είσαι εσύ,πάει τρελάθηκα.

Εγώ να δειςεν μέσω δύσκολης εποχήςκαι σε μια κοινωνίαπερίσσιας ανοχήςαντοχής μηδενικήςψάξε άκρη να βρεις και εγώ τη ψάχνωκαι στην άλλη ίσως με δεις.

Κινδυνεύω,μες τον κόσμο αυτό περισσεύωαν δεν έχω εσένα που λατρεύωΝα 'σαι πάντα κοντά μου παλεύωκαι χορεύω για 'σένα που λατρεύω.

Τα λόγια έχουν ουσίαμόνο όταν γίνονται πράξειςκαι απ'τα πολλά μόνο τα καλάκοίτα να αποστάξειςΔεν θα σ' αλλάξω, να μη μ'αλλάξειςκαι στα βαθύτερά σουκοίτα να με εντάξεις.Γλυκέ ρυτίδες να μου χαράξειςόπως εκείνες που μου χάραξανοι σχολικές μου τάξειςΝα σε διδάξω να με διδάξειςκι άμα χαθώ να τρέξεις να με ψάξεις

Άλλο μη μου μιλάςκοίτα να με φιλάςμόνο έτσι θα με πας εκεί που λαχταράςκαι όπου λαχταρώ αν σε φιλώ κι εγώμόνο η αγάπη μαςόπλο στο κόσμο αυτό.

Η αγάπη μόνο σπάει οδοφράγματακι αλλάζει ουσιαστικά τα πράγματαευχή μου δική μου κι αν γίνει δική σουτότε θα 'χουμε βρειτο κλειδί του παραδείσου.

Κινδυνεύω,μες τον κόσμο αυτό περισσεύωαν δεν έχω εσένα που λατρεύωΝα 'σαι πάντα κοντά μου παλεύωκαι χορεύω για 'σένα που λατρεύω.

Здесь можно найти слова песни Gia sena pou latrevo | Για 'σένα που λατρεύω Stavento. Или текст стиха Gia sena pou latrevo | Για 'σένα που λατρεύω. Stavento Gia sena pou latrevo | Για 'σένα που λατρεύω текст. Также может быть известно под названием Gia sena pou latrevo Gia sena pou latreyo (Stavento) текст.