Cheek "Täältä sinne" Слова песни

Перевод на:en

Täältä sinne

Mä oon dallannu näit katuja jo pitkääja nyt on kätee paljo hassui juttui satui siit jääny.sit päätyy vaa vaikeuksii se huvittaa nykyää,mut sit vituttaa ku maksuu bulittaa nykyääja kusipää nykyää usein palataa vanhaan,ku taas keksi et metsät palamaan pannaa?oho, kävi hassusti,tää sit salataa varmaan ja nyt ei enää näit frendei tavata Vantaal.on uudet kuviot, mut kuulutte aina mun lapsuuteen,työstän biisei teistä kuuluu sanottu vastuuseen.fucked, tää on sit sydämest lainattuu matskuu,et paras tajuu et teit on kaivattu ja luulen ettekin joskus mietitte niit painivii kaksosii,kelaatte mite se mutsi ainaki jakso niit,olla ain piti olla actionii, niiku hemanis kuunaa,jossei muut nii luettii kirjoi, et riittäis puuhaa.tietty pois lukemat kaverit nyt?riimei näist muistoist ohikiitävis duunaa, ne on on mitä on,ei tarvetta niit kiiltäviks puunaa ja aion pitää huolen et niistä sit kuullaa.

Täältä sinne ja sieltä tähän, kulkiessa aika päässy vierähtämää.je!se painaa mieltä vähän, mut mä pidän muistot messissä vielä tänään. (2x)

Ku lahteen muutettii sit synty nopee uudet piirit,raptori oli hot, ja mac guiver kuume kiri,kaikil oli buletsiinit, takatukka, sportattiin,oltii pikku jannui kunnes ekat kossut korkattii, (mm, hyvää)sit salaa kaupunkii isojen poikien kanssa,ne lupas pitää mun bäkkii, ne hoiti sen kanssa.ku ekat jointinne ne passas, mä koitin ei natsaa,hetken koisin penkassa, mut voitin sen paskan.sit kaverit vaa kitu pyörittii kybän syvällä,jengi rullas shittii dokaa aina pyhäm tsygällä,oli jovi hirmu dikarista ja mega discot,sit nurkan takana porukalla käytiin lekat kiskoo,sit ryminällä sisää, pahennusta aiheuttaa,järjestyksen pitoo kymmenen kaverusta vaikeuttaa,mut ei ne vuodet ollu pelkkää hulinaa vaa,jostai kumman syystä noi eka mieleen tuli vaa taas.

Kertosäe:Täältä sinne ja sieltä tähän, kulkiessa aika päässy vierähtämää.je!Se painaa mieltä vähän, mut mä pidän muistot messissä vielä tänään. (2x)

ja niin synty jokaiselle omat kiinostuksen kohteet,ku pääs on reitti selvä, turhat viitoitukset sotkee,nyt toiset varastaa, punttaa, toiset duunaa diilei,toiset tippuu tossun alle, meitsi duunaa riimei.vaik on eri indressit, kaveruus ei tuu häviimää,ku mennää omii suuntii, nii yhteiset reissut vähiää,ei samanlaissa jäbinää, me ollaan käyty läpi tää,äijät kiitos tuesta ootte jeesannu mua räkimää.nyt on räpin kanssa säpinää, äänitystä keikkaa, juonitaa ku? sheikkaa, mä käytän ajan hoppii,oon vapaa ja komee,kaikenlaista räppii äijää lapaa vaa oven taa.yhdeksän? nappaa ja oksentaa, kytille en rupee vastaamaa ollenkaa, kaikki MC:t ei oo musta yhtä suurta fämiä,perheet syntyy ajan kanssa, eikä turhast häviä.

Здесь можно найти слова песни Täältä sinne Cheek. Или текст стиха Täältä sinne. Cheek Täältä sinne текст. Также может быть известно под названием Taalta sinne (Cheek) текст.