Cheek "Rakastuin mä looseriin" Слова песни

Rakastuin mä looseriin

Vain elämää, Erinin päiväLet's go!

Ku puljaa näide bimbojen kaa syntyy luottamuspulaa,Suhteeks suotta kutsua se vaa tuottaa surua.Nopee elämä naisist mun päähän muokannu kuvan,Josta sä poikkeet täysin siks oon kuolannu sua.Mä digaan sun swagaa dijaat mun jäbät,Edes mä en saa pilattuu tätä.Jos jotain luvataan se pitää, ja jos ei pystytäNi sit ei luvata ees mitään.Se ei oo koskaan et mä koitan, mä koitan,Vaan jos sä tarviit jotain niin mä hoidan, mä hoidan.Sun täytyy pikemminkin pyytää ku kysyy;Anna mun olla syypää sun hymyyn

Tänä yönä viimeinkin,Rakastuin mä luuseriin joka aito on ja vielä enemmän.Olin heikko, tarrauduin mä pelkästään vain bimboihin,Kunnes susta löysin oikeen ystävän

Mun ajatusmaailmaa voi olla vaikeeta tajuu,Näil bimboil ei oo hajuu mitä naiselta haluun.Ysäril Nate Dogg neuvo älä tee horosta vaimoo.Haluun jotain mageet, en voi tarpeeks korostaa aitoo.Tarviin sua rauhottaa mun menoo,En pyrkyrii nuolee peppuu, ja paulomaa mun egoo, aah!Sus riittää fiilattavaa, leikkaamatonta sataprossast priimaa kamaa.Oon kai ollu vähä liian vapaa,Rudolf tietää kuinka mammat riivaa staraa.Häädät pois ton puluparven, sus on kaikki mitä tartten.Sä näytät hyvältä mua varten.Jalat maassa, järki päässä.Ja sitä on myös täski, nääksä?Ollaan parempia yhdessä ku erikseen,Niinkun Sami Saari sanoi, se on helvetin jees!

Viimeinkin, rakastuin mä looseriinJoka aito on ja vielä enemmän.Olin heikko, tarrauduin mä pelkästään vain bimboihin,Kunnes susta löysin oikeen ystävän.

Tänä yönä viimeinkin, rakastuin mä looseriin,Joka aito on ja vielä enemmän.Olin heikko, tarrauduin mä pelkästään vain bimboihin,Kunnes susta löysin oikeen ystävän.

Здесь можно найти слова песни Rakastuin mä looseriin Cheek. Или текст стиха Rakastuin mä looseriin. Cheek Rakastuin mä looseriin текст. Также может быть известно под названием Rakastuin ma looseriin (Cheek) текст.