Sagopa Kajmer "Bağdat" Слова песни

Перевод на:en

Bağdat

Sizleri ölen sayisiz insan için 3 dakikalik Saygi durusuna davet ediyorum.

Mermi icad oldu mertlik bozulduve merhumlar evin duvarinda meçhul Gazi.Mayin sehit Taburu,Mayista kan yagmuru,düsman uyku mahmuru,dünya kin maduru,solum da katliam, nerede sag duyu?

Mevzileri nöbet alan Fevziler Feyz alamadan Fethettiler Ahireti,mektuplari kayip, cinayetayip ve kültürler bombalandi, kimse sallamadi, Bagdat ates aldiginda kalbim vurgun yedi,günes dogudan batti. Mumlarinizi yakin, yorgun düstü uçaklar, tebessüm etti tüm saniklar,Tanklari tanimlar taniklar, yaniklarla dolu topraklar, karamparça bulutlar ve savas! Yavasölüm kaderinin hiz kaynagi, telas pazari, can kumari, çikar savaslari, B52'ler yarida kestipisen aslari ve dünya kan deryasi, gelecegin bedeli pahali, duygular yamali, suçu gelinetseler de kimse güvey girmeyecek, bilirim bu Tarih degisecek ve Tekerrüre dayali imhaTarihçesi, kurak sevgi bahçesi suya hasret.

Topalla gezen aksamak ögrenir,abanin Kadri yagmurda bilinir vehatira silinirAna gibi Yar olmaz, Bagdat gibi Diyar olmazama Bagdat bombalanir.[bbummmm]( yoo Sagopa K. Kuvvet Mira )

Topalla gezen aksamak ögrenir,abanin Kadri yagmurda bilinir ve hatira silinir( Sagopa Kajmer, Hey Sago hadi ).Ana gibi Yar olmaz, Bagdat gibi Diyar olmaz ama Bagdat bombalanir.[buuummm] ( yooSagopa K. )

Kazanilan her Madalyon, mayin tarlasindaki Piyon Askeri Reyona bir sampiyon sifatiylakoydu bir Galon Kursun, Hüsu derbeder. Tursu geçmisler ve savasta Gazi bebekler,teklerkalbimin atisi ve ekler günbatimindan Safaga dogru süre gelen kanli iklimler. Psikolojisikaybolan bitkisel yasamlar, Ideolojisi kuyularda sakli tasbakan kanayan yaralarinOrtadogusundan Günes batti ve bu sarkinin 3Lesi olmali Bir'Les'mis o milletler sorgulamali,bir'les'mis Amerika yilanlari çingirakli, amacinda yalanlari ve kitle imha Dolarlari 24 Beat'tetenha Hiphoplari. Kinimin Raple yansiyan olusumlari, Kanunlari kelepçelemeli ve elemelieli Zaferi simge edeni ve Eylemini barisa saklayan her bireyi.

Topalla gezen aksamak ögrenir,abanin Kadri yagmurda bilinirhatira silinirAna gibi Yar olmaz, Bagdat gibi Diyar olmaz ama Bagdat bombalanir. [buummm]( yooSagopa K. Kuvvet Mira )

Topalla gezen aksamak ögrenir,abanin Kadri yagmurda bilinirhatira silinir( Sagopa Kajmer, Hey Sago hadi ). Ana gibi Yar olmaz, Bagdat gibi Diyarolmaz ama Bagdat bombalanir.[bummm] ( yoo Sagopa K. )

Hey hadi, hadi söyle, hadi söyle. Kimin yasiyacagina kim karar veriyor? Kimin ölüceginekim karar veriyor? Bu savas anlamsiz. Bana bakin burda duruyorum ve üstüme tek birkursun bile gelmiyor. Bir tane bile gelmedi Neden!?! Peki neden hepsinin ölmesigerekiyor? Burda durabiliyorum görüyorsunuz.

Здесь можно найти слова песни Bağdat Sagopa Kajmer. Или текст стиха Bağdat. Sagopa Kajmer Bağdat текст. Также может быть известно под названием Bagdat (Sagopa Kajmer) текст.