Moana (OST) "Do kod naj grem [How Far I'll Go]" Слова песни

Перевод на:en

Do kod naj grem [How Far I'll Go]

Čakam dolgo tu na robu morjaDlje kot sploh se spominjamKaj privlači me, ne vem!Rada bi bila popolna hčerka,A me ves čas mami voda vabi me v svoj objem!

Kamor koli grem in kjer koli semVsaka steza, ki pred seboj vzremVodi me nazaj na privlačen kraj kamor si želim!

Ko se morje dotika neba me vabi!Nihče ne ve, do kod to greIn če veter v jadru na poti bo z mano morda izvemA če grem, težko je reči, do kod bom šla

Saj vem, da vsi na tem otoku srečni so na tem otokuVse je kot iz škatlice!Vem, da čisto vsak na tem otoku vlogo ima na otokuMorda navadim svoje se!

Če želim, bom močna, ponosna vsa svoje mesto dobro zapolnilaA v srcu glas kljuva že ves čas, kaj narobe je?

Glej, na morju se sonce blešči, slepi me!Nihče ne ve, do kod to gre!In se zdi, kot da vabi me naj pridem v daljave da končno izvem!Kaj se skriva tam, bom prešla do tja!

Tja, kjer morje poljublja nebo in vabi!Nihče ne ve, do kod to greIn če veter v jadru na poti bo z mano morda izvemDo kod naj grem!

Здесь можно найти слова песни Do kod naj grem [How Far I'll Go] Moana (OST). Или текст стиха Do kod naj grem [How Far I'll Go]. Moana (OST) Do kod naj grem [How Far I'll Go] текст. Также может быть известно под названием Do kod naj grem How Far Ill Go (Moana OST) текст.