Moana (OST) "Co je tam dál [How far I'll go] czech version" Слова песни

Перевод на:en

Co je tam dál [How far I'll go] czech version

Léta koukám na ten vzdálený příboj.Nevím, co mě tak vábí?Chodím na břeh každý den.Mám být hodnou dcerou svého táty.Ale sem se vždycky vrátím.Na břeh k vodě, k vodě jen.

Ať jdu tam či sem, skončím před mořem.Když jdu po stopách, které mizí v tmách.Všechny vedou zpět tam, kam nesmím jet!A kde toužím být.

Nebe, pás vodu dál objímá a vábí.Jak poznat mám, co je tam dál?Když mi dá vítr plout nad vodou s lodí útlou.Jak rozeznám, kam až dál se dá nad pěnivou vodou plout?

Já vím. Každý, kdo je tady doma, je tak šťastný z toho, co má.Všechno je tak, jak má být.Já vím. Každý, kdo je tady doma, dělá vždycky jenom, co má.Tak snad bych mohla taky já.

Můžu hrdě vést, jak mi velí čest.Najít vlastní byt, Žít, jak má se žít.Jenže vnitřní hlas mluví zas a zas.Co jen má to být?!

Nebe, pás vodu dál objímá a láká.A kdopak ví, co je tam dál?A to vím, že to budu zrovna já, koho vábí!Tak řekni víc!Mám jet s lodí svou tam, kde za vodou…

…i ten pás nebe dál objímá a vábí!Jak poznat mám, co je tam dál?Když mi dá vítr plout nad vodou s lodí útlou!Snad rozeznám, kam doplout mám?!

Здесь можно найти слова песни Co je tam dál [How far I'll go] czech version Moana (OST). Или текст стиха Co je tam dál [How far I'll go] czech version. Moana (OST) Co je tam dál [How far I'll go] czech version текст. Также может быть известно под названием Co je tam dal How far Ill go czech version (Moana OST) текст.