Andrea (Bulgaria) "Nyama da sam az (Няма да съм аз)" Слова песни

Перевод на:csdeenhritroruslsrsvtr

Nyama da sam az (Няма да съм аз)

Виж се и виж я нея!Познай усмихвам ли се, или ти се смея?Тя те напада, по теб си пада..А ти умираш просто от досада!

Забравил си ме? - Да, ама не!Прежалил си ме? - Да, ама не, не, не!Познаваш ме, мога да млъкна и да си тръгна!Може би да, ама не!

Няма да съм аз, ако и спестя..С песента "Махай се" да я поздравя!Няма да съм аз, ако съм добра!Като гол ще те гледам, без да спра!

Няма да съм аз, ако издържа..точно с тебе прилично да се държа..Няма да си ти, ако кажеш "НЕ".И не ме, и не ме, и не ме!

Зная какво си казал!Не помниш друга като мене да си мразил!Кажи тогава, на тази с тебе,защо очите ти са все в мене?

Это была бы не я

Посмотри на себя, посмотри на нее!Угадай, я улыбаюсь или смеюсь?Она нападает на тебя, сохнет по тебе..А ты просто умираешь от досады!

Ты забыл меня? - Да, но нет!Ты жалеешь меня? - Да, но нет, нет, нет!Ты знаешь меня, я могу уйти, не сказав ни слова!Может быть, да, но нет!

Это была бы не я, если бы осталась..Песней "Уходи" поздравлю её!Это была бы не я, если бы была добра!Я посмотрю на тебя, будто ты голый, и не остановлюсь!

Это была бы не я, если бы сдержалась..С тобой прилично вести себя.Это был бы не ты, если бы сказал "НЕТ",И не я, и не я, и не я!

Знаю, как ты сказал!Не помнишь другой такой, которую бы ты ненавидел, как меня!Скажи тогда той, которая с тобой,Почему твои глаза прикованы ко мне?

Здесь можно найти Русский слова песни Nyama da sam az (Няма да съм аз) Andrea (Bulgaria). Или текст стиха Nyama da sam az (Няма да съм аз). Andrea (Bulgaria) Nyama da sam az (Няма да съм аз) текст на Русский. Также может быть известно под названием Nyama da sam az Nyama da sm az (Andrea Bulgaria) текст. На этой странице также содержится перевод и значение Nyama da sam az Nyama da sm az. Nyama da sam az Nyama da sm az перевод.