Thalía "Sólo Parecía Amor" Слова песни

Перевод на:deenhritptsrtr

Sólo Parecía Amor

¿Qué haces ahí?Pensé que había quedado claroYo no soy para tiTú te ibas a ir

¡Vete de aquí!No entiendo qué estás buscandoDe qué me estás hablandoSi hace poco decíasQue ya no sentías nada por mí¡Olvídalo!

No me importa tu explicaciónY por favor, no menciones la palabra‘Amor’¡Eso nunca sucedió!Porque sólo parecía amor

Sólo se veía, sabía y se sentía como amorPodía sentirse en el aire eso queAl final me confundióPorque sólo parecía amor

No insistas, no pienso escucharYa no hables no, shhNo digas más tonteríasNo tiene caso, noPorque sólo parecía amor

¡Dime que sí!Que sí vas a cumplir el tratoNo volverás a insistir¡Vas a dejarme vivir, ir!¡Olvidalo!

No me importa tu explicaciónY por favor, no menciones la palabra‘Amor’Eso nunca sucedióPorque sólo parecía amor

Sólo se veía, sabía y se sentía como amorPodía sentirse en el aire eso queAl final me confundióPorque sólo parecía amor

No insistas, no pienso escucharYa no hables, no…Ah, una copia barata, tan parecidaQue te creyó mi alma, mi mente, mi gente¡Todo el mundo se lo creyó!Porque sólo parecía amor

Sólo se veía, sabía y se sentía como amorActuaste tan bien que mi alientoMi piel y mi cuerpo te creyóPorque sólo parecía amor

No insistas, no pienso escucharYa no hables, noNo digas más tonterías¡No tiene caso, no!Porque sólo parecía amorPorque sólo parecía amor

Само је личило на љубав

Шта радиш овде?Мислила сам да је јасно,ја нисам за тебе,ти би отишао.Иди одавде,не разумем шта тражиш,о чему ми причаш,ако си недавно причао,да више не осећаш ништа према мени.Заборави!

Није ми битно твоје објашњење,и молим те, не помињи реч"љубав",то се никада није десило,зато што је само личило на љубав.Само се видело, знало и осећало се као љубав,могло се осетити у ваздуху оно што ме јена крају збунило,зато што је само личило на љубав.Не инсистирај, не мислим да слушам...

Не причај више, не, псс!Не причај више глупости,нема сврхе, не,зато што је само личило на љубав.Реци ми да,да ћеш испунити договор,нећеш поново инсистирати,пустићеш ме да живим.Заборави!Није ми битно твоје објашњење,и молим те, не помињи реч"љубав",то се никада није десило,зато што је само личило на љубав.

Само се видело, знало и осећало се као љубав,могло се осетити у ваздуху оно што ме јена крају збунило,зато што је само личило на љубав.Не инсистирај, не мислим да слушам...Не причај више, не!Ах, јефтина копија, тако слична,у коју ти је веровала моја душа, мој ум, моји људи.Цео свет му је поверовао,зато што је само личило на љубав.

Само се видело, знало и осећало се као љубав,поступио си тако добро да мој дах,моја кожа и моје тело ти је поверовало,зато што је само личило на љубав.Не инсистирај, не мислим да слушам...Не причај више, не!Не причај више глупости,нема сврхе, не,зато што је само личило на љубав.Зато што је само личило на љубав.

Здесь можно найти слова песни Sólo Parecía Amor Thalía. Или текст стиха Sólo Parecía Amor. Thalía Sólo Parecía Amor текст. Также может быть известно под названием Solo Parecia Amor (Thalia) текст.