Tereza Kerndlová "Klid, mír a pokora" testo

Traduzione in:en

Klid, mír a pokora

Jenom klid, mír a pokoraa srdce otvorené do korána nebo láska, prauda a česťaj keď sa to občas niedá zniesť.

Jsme lidé hříšní, proto někdy krutí,lžeme si že život nás k tomu nutí.svoj svet nosíme v sebe a zoseboua každý máme svoje vlastnénebo právě proto musíme žítabychom našli pokoru, mír a klid

Jenom klid, mír a pokorabojím se to opakovat dokolavelké slova mají být něméa ukryté ve vnitřv tobě i ve mě.

Poď zkůzme žiť bez silných frázkaždé ráno znova,každý deň zasBůrky patria k životu (Bůrky patria k životu)ako k slnku tmaneopouštěj měneopúsťaj ma.Právě proto musíme žít,abychom našli pokoru mír a klid.

Jenom klid, mír a pokoraa srdce otvorené do korána láska, prauda a česťaj keď sa to občas niedá zniesť (zniesť)

Pokora klid a mírtři velká slovajeden velký cílpokora kľud a mierkdyž stupiš do tych istych dvier.Právě proto musíme žít,abychom našli pokoru mír a klid.

Jenom klid, mír a pokoraa srdce otvorené do korána láska, prauda a česťaj keď sa to občas niedáJenom klid, mír a pokoraa srdce otvorené do korána láska, prauda a česťaj keď sa to občas niedá zniesť.aj keď sa to občas niedá zniesť.aj keď sa to občas niedá zniesť.aj keď sa to občas niedá zniesť.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Klid, mír a pokora di Tereza Kerndlová. O il testo della poesie Klid, mír a pokora. Tereza Kerndlová Klid, mír a pokora testo. Può anche essere conosciuto per titolo Klid mir a pokora (Tereza Kerndlova) testo.