Angelo Branduardi "Il Sultano di Babilonia e la prostituta" testo

Traduzione in:caelenpl

Il Sultano di Babilonia e la prostituta

Frate Francesco partì una volta per oltremareFino alle terre di Babilonia a predicare,coi suoi compagni sulla via dei Saracinifurono presi e bastonati, i poverini!

Frate Francesco parlòE così bene predicòChe il Gran Sultano ascoltòE molto lo ammirò,lo liberò dalle catene…così Francesco partìper Babilonia a predicare.

Frate Francesco si fermò per riposareEd una donna gli si volle avvicinare,bello il suo volto ma velenoso il suo cuore,con il suo corpo lo invitava a peccare.

Frate Francesco parlò:“Con te io peccherò”Nel fuoco si distese,le braccia a lei protese.Lei si pentì, si convertì…così Francesco partìper Babilonia a predicare.

El sultà de Babilònia i la prostituta

El Frare Francesc va marxar una vegada a l’ultramar,fins a les terres de Babilònia per predicar.Amb els seus companys pel camí dels Sarraïnsvan ser capturats i fuetejats, pobrets!

El Frare Francesc va parlari va predicar tan bé,que el Gran Sultà va escoltari el va admirar molt,el va alliberar de les cadenes…i així el Francesc va marxara Babilònia per predicar.

El Frare Francesc es va parar per reposari es va apropar a ell una dona.La seva cara era bonica, però el seu cor verinós;amb el seu cos el va invitar a pecar.

El Frare Francesc va dir:"Pecaré jo amb tu".Es va estirar en el foci li va allargar els braços.Ella es va penedir i es va convertir…I així el Francesc va marxara Babilònia per predicar.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Il Sultano di Babilonia e la prostituta di Angelo Branduardi. O il testo della poesie Il Sultano di Babilonia e la prostituta. Angelo Branduardi Il Sultano di Babilonia e la prostituta testo.