Aladdin (OST) "Jóbarát [Friend Like Me]" testo

Jóbarát [Friend Like Me]

Amikor negyven rabló körülzár,Ideje leszokni a mesérõl.Ha kezed sok száz apró ütést vár,Valaki gondoskodik erõdrõl!

Veled egy edzõ jött fel, menõfej,Ki tudja, mitõl jön az erõlét.Ha kell a pont, pizza és feles tej!A dolgod, hogy a lámpát csiszold még!

Aszondom, gazdám Aladdin úr,Meglesz, amit kívánsz!Szinte ki sem mondod, hozom már,Bizony ilyen havert sosem látsz!

Tálalom ételed, ez itt a "C" fogás.Gyere súgd el közben életed,Hiszen úgyse hallgat meg itt más!

Ha szõr nõ, akkor se lesz szörnyû,(Nagy arc vagy!) a béka-sah...Szólj ,mi kell még, az mind tiéd,Mindjárt itt egy adag baklava!

Egy halom akármi és egész rakás más.Mert egy titán megérti tán,Milyen az igazi jó barát!

Vá-pá-páá, nézd már!Vá-pá-páá, jaj ne!Vá-pá-páá, nó, no-noSubi-dubi-dubápp...

Nekem könnyen megy,Nekem apróság,Velem könnyen leszFürge nyulacskád!

Fúj még így más?

Ezt figyeld, hé!

Csak azt mondom, abraka-dabra, szakítunk már,Minden bige a múlté!Te mire bámulsz, mint egy varázsszem?Na súgd el, gyorsan valld be a vágyad!A mûved oklevéllel tetézem,Míg engem kötelez az alázat!

Buzog a tettvágyam, neked segítek,Na mit kívánsz, fülembe hamar gyónd!Baromi nagy a listád, jó! Jöhet!Hiszen, ha meg sem mondod az se gond!Kedves Aladdin úr, vár a három kívánság,És belátod majd te nábob,

Hogy én messze jobb vagyok, mint haverok!Én messze jobb vagyok, mint haverok!Nem is jön ám ilyen jó barát!Ilyen az igazi jó barát!

Qui è possibile trovare il testo della canzone Jóbarát [Friend Like Me] di Aladdin (OST). O il testo della poesie Jóbarát [Friend Like Me]. Aladdin (OST) Jóbarát [Friend Like Me] testo. Può anche essere conosciuto per titolo Jobarat Friend Like Me (Aladdin OST) testo.