Aladdin (OST) "Jóbarát [Friend Like Me]" paroles

Jóbarát [Friend Like Me]

Amikor negyven rabló körülzár,Ideje leszokni a mesérõl.Ha kezed sok száz apró ütést vár,Valaki gondoskodik erõdrõl!

Veled egy edzõ jött fel, menõfej,Ki tudja, mitõl jön az erõlét.Ha kell a pont, pizza és feles tej!A dolgod, hogy a lámpát csiszold még!

Aszondom, gazdám Aladdin úr,Meglesz, amit kívánsz!Szinte ki sem mondod, hozom már,Bizony ilyen havert sosem látsz!

Tálalom ételed, ez itt a "C" fogás.Gyere súgd el közben életed,Hiszen úgyse hallgat meg itt más!

Ha szõr nõ, akkor se lesz szörnyû,(Nagy arc vagy!) a béka-sah...Szólj ,mi kell még, az mind tiéd,Mindjárt itt egy adag baklava!

Egy halom akármi és egész rakás más.Mert egy titán megérti tán,Milyen az igazi jó barát!

Vá-pá-páá, nézd már!Vá-pá-páá, jaj ne!Vá-pá-páá, nó, no-noSubi-dubi-dubápp...

Nekem könnyen megy,Nekem apróság,Velem könnyen leszFürge nyulacskád!

Fúj még így más?

Ezt figyeld, hé!

Csak azt mondom, abraka-dabra, szakítunk már,Minden bige a múlté!Te mire bámulsz, mint egy varázsszem?Na súgd el, gyorsan valld be a vágyad!A mûved oklevéllel tetézem,Míg engem kötelez az alázat!

Buzog a tettvágyam, neked segítek,Na mit kívánsz, fülembe hamar gyónd!Baromi nagy a listád, jó! Jöhet!Hiszen, ha meg sem mondod az se gond!Kedves Aladdin úr, vár a három kívánság,És belátod majd te nábob,

Hogy én messze jobb vagyok, mint haverok!Én messze jobb vagyok, mint haverok!Nem is jön ám ilyen jó barát!Ilyen az igazi jó barát!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Jóbarát [Friend Like Me] de Aladdin (OST). Ou les paroles du poème Jóbarát [Friend Like Me]. Aladdin (OST) Jóbarát [Friend Like Me] texte. Peut également être connu par son titre Jobarat Friend Like Me (Aladdin OST) texte.