Andrea (Bulgaria) "Iskam Neshto Ot Teb (Искам нещо от теб)" testo

Traduzione in:csdeenhrtr

Iskam Neshto Ot Teb (Искам нещо от теб)

Престани, спри страх ме е как пиеш и търсиш мен.Обещай, край - никога пак!Грешка е да си с мен.Ти си лош епизод от предишен живот,ти ми разби съня. За това, че пропихсе без твойта любов - няма да ти простя!

Припев:Искам нещо да хвърля по теб -гледай, не смея ли?Искам нещо веднъж и в мен -много да те вбеси!Искам нещо да хвърля по теб -нека те заболи!Но единствено мойто сърце -хвърлям в краката ти...

Луда бях, бях - луда съм пак -щом се захващам с теб...Луда бях, бях - лъжа, че спряхоще обичам те!Ти си лош епизод, но си моя живот!Как да забравя, как?Безобразно омразна е тая любовпия за нея пак!

Senden Bir Şey İstiyorum

Kes şunu, dur, içtiğinde ve beni aradığında nasıl korkuyorum.Söz ver, son - bir daha asla olmayacak!Senin için benimle olanlar bir hataydı.Sen önceki hayattan kötü bir bölümsün,Uykumu böldün, bu yüzden içmeye başladımaşkın olmadan - seni affetmeyeceğim!

Nakarat:Sana bir şey atmak istiyorum -İzle, cesaret ediyor muyum?İlk defa kendim için bir şey istiyorum -seni çok kızdırmak için!Sana bir şey atmak istiyorum -Acıtmasına izin ver!Ama bu sadece benim kalbimayaklarının altına attığım...

Deliydim, deliydim - tekrar deliyim -Sana bağlandığımdan beri...Deliydim, deliydim - durdurduğum yalan,Seni hala seviyorum!Sen kötü bölümsün, ama benim hayatımsın!Nasıl unutabilirim, nasıl?Nefret dolu bu aşk - buna yine içiyorum!

Qui è possibile trovare il testo della canzone Iskam Neshto Ot Teb (Искам нещо от теб) di Andrea (Bulgaria). O il testo della poesie Iskam Neshto Ot Teb (Искам нещо от теб). Andrea (Bulgaria) Iskam Neshto Ot Teb (Искам нещо от теб) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Iskam Neshto Ot Teb Iskam neshho ot teb (Andrea Bulgaria) testo.