Il Volo "Painfully Beautiful" testo

Traduzione in:elessrtr

Painfully Beautiful

Every morning watch you walkingSunlight on your skinStand there staringMy hand shakingMy heart caving in.

You walk by on the streetTake my breath from meYou're out of my reachYou're all that I see.

Painfully BeautifulSo beautiful it breaks my heartShamefully beautifulAnd I, I can't look awayIt makes my heart acheYou're painfully beautiful

In the evening, I'm there waitingFor one look at youSee your shadow in the windowYou come into viewI can't think, I can't sleepSteal my heart from meYou're out of my leagueI fall at your feet.

Painfully beautifulSo beautiful it breaks my heartShamefully beautifulAnd I, I can't look awayIt makes my heart acheYou're painfully beautiful.

I would die for one kissBut you don't even know I existYou're out of my reachYou're all that I see.

Painfully beautifulSo beautiful it breaks my heartShamefully beautifulAnd I, I can't look awayIt makes my heart acheYou're painfully beautifulYou're painfully beautifulYou're painfully beautiful.

Acı Verecek Kadar Güzel

Her sabah yürüyüşünü seyrediyorum,Güneş ışığı teninde,Orada durup bakıyorum,Ellerim titriyor,Kalbim sana esir düşüyor

Sokakta yürüdün,Nefesimi benden aldın,Ulaşabileceğimden uzaktasın,Sadece gördüğümsün.

Acı verecek kadar güzelÇok güzel, bu kalbimi kırıyorUtanılası güzel,Ve ben, uzaklara bakamamBu benim kalbimi acıtıyor,Sen acı verecek kadar güzelsin.

Akşam üstü, orada bekliyorum,Sana bir kere bakmak için,Pencereden senin gölgeni gördüm,Görüşüme girdin,Düşünemem, uyuyamam,Kalbimi benden çaldın,Ligimin çok üzerindesin,Dizlerine kapandım.

Acı verecek kadar güzelÇok güzel, bu kalbimi kırıyorUtanılası güzel,Ve ben, uzaklara bakamamBu benim kalbimi acıtıyor,Sen acı verecek kadar güzelsin.

Bir öpücük için ölebilirdim,Ama sen benim var olduğumu bile bilmiyorsun,Ulaşabileceğimden uzaktasın,Sadece gördüğümsün.

Acı verecek kadar güzelÇok güzel, bu kalbimi kırıyorUtanılası güzel,Ve ben, uzaklara bakamamBu benim kalbimi acıtıyor,Sen acı verecek kadar güzelsin.Sen acı verecek kadar güzelsin.Sen acı verecek kadar güzelsin.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Painfully Beautiful di Il Volo. O il testo della poesie Painfully Beautiful. Il Volo Painfully Beautiful testo.