Nancy Ajram "Moush Far'a Ktir | مش فارقة كتير" testo

Traduzione in:azentrzh

Moush Far'a Ktir | مش فارقة كتير

مش فارقة كتير في قربك زي في غيابكهتفرق ايه سنين وانا عايشة بعذابكوقفت معاك ولا عمري ما قلبي يوم سابكوفي الاخر ماقدرتش ولا حسيتمسيري انسي هييجي اليوم ووقعت بس هقومما هو مش انا اللي هموت من الاحزانوماتخافش عليا هعيش انت ماتعرفنيشكام يوم هيرجع تاني زي زمانهزعل ليومين ما انا طول عمري زعلانةوهندم لية ما انا خسرانة خسرانةده بعد سنين بقيت دلوقت متخانة ياريتنيما كنت من الاول انا ضحيت

Fark Etmez

Fark etmez... Varlığın ya da yokluğun.Ne değişecek? Yıllarca senin ızdırabınla yaşadım.Sana destek oldum. Ve seni asla yüzüstü bırakmadım.Ve sonunda sen ne takdir ettin ne kıymetini bildin.

Unutmaya mecburum. O gün gelecek.Ben keyifsizim ama dayanacağım. Bu acıyla ölmeyeceğim.Benim için korkma, yaşayacağım.Beni bilmiyorsun. Eskisi gibi geri döneceğim.

Birkaç gün ağlayacağım. Ama ben hep üzgündüm.Neden pişman olayım. Zaten onu kaybediyordum.Bunca yıl sonra aldatıldım.Keşke başından beri hiç fedakarlık yapmasaydım.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Moush Far'a Ktir | مش فارقة كتير di Nancy Ajram. O il testo della poesie Moush Far'a Ktir | مش فارقة كتير. Nancy Ajram Moush Far'a Ktir | مش فارقة كتير testo. Può anche essere conosciuto per titolo Moush Fara Ktir مش فارقة كتير (Nancy Ajram) testo.