Desmod "Inzerát" paroles

Traduction vers:en

Inzerát

Kúpim vyhliadkový leta obletím celý svet,tak ťa skúsim nájsť.Nepoznám tvoju adresu,tak nech ma krídla ponesútam kam musím zájsť.No, možno budeš len,môj vysnívaný sena nie si skutočná.

Ref:Ó, dám do mrakov inzeráta v ňom že mám ťa rád,snáď si ho prečítaš.Ó, dám do mrakov inzerát,čo búrkam odolá,nezmyje ho dážď

Jedno kam až poletím,za tebou na plný plyn,viem že to význam má.Skôr než príde nový deň,ešte chvíľu dúfať smiemže dokážem ťa nájsť.No, možno budeš len,môj vysnívaný sena nie si skutočná.

Ref:Ó, dám do mrakov inzeráta v ňom že mám ťa rád,snáď si ho prečítaš.Ó, dám do mrakov inzerát,čo búrkam odolá,nezmyje ho dážď.

Viem, že možno si len senaj tak ťa hľadať smiem,keď nehľadáš ty mňa?Viem, že iba teba chcemprehľadám celú zempre mňa si jediná.

Ref:Dám do mrakov inzeráta v ňom že mám ťa rád,snáď si ho prečítaš.Dám do mrakov inzerát,čo búrkam odolá,a nezmyje ho dážď.

Ó, dám do mrakov inzeráta v ňom že mám ťa rád,snáď si ho prečítaš.Ó, dám do mrakov inzerát,čo búrkam odolá,a nezmyje ho dážď.

Dám do mrakov inzerátnezmyje ho dážďv ňom že mám ťa rád,v ňom že mám ťa rád.Dám do mrakov inzerátčo nezmyje ho dážďv ňom že mám ťa rád,v ňom že mám ťa rád.Dám do mrakov inzerátnezmyje ho dážďv ňom že mám ťa rád,v ňom že mám ťa rád...

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Inzerát de Desmod. Ou les paroles du poème Inzerát. Desmod Inzerát texte. Peut également être connu par son titre Inzerat (Desmod) texte.