C.I.A. "Te-am văzut" paroles

Te-am văzut

Povestea mea, povestea ta, povestea lorPoate fi povestea noastră, povestea tuturor.(bis)

Ah, mi-aduc aminte vârsta la care mă îndrăgosteam în fiecare ziDe fusta care mereu trecea pe unde noi ne strângeam,Unii ieșeau și la geam, dar nu prea înțelegeam de ce tăceam.Și am iubit așa săptămâni și luni intregi,Vreau să văd că ridici o mână sus dacă mă înțelegi.

Ea habar n-avea cum mă cheama,Eu nu mă băgam în seamă,Nu că mi-era frică sau poate puțină teamăCă poate n-ascultă muzica ce-mi place mieȘi poate n-o s-o impresioneze nicio melodie,poate nu-i place la cinema,poate-i place de altcineva,stiu ca n-o sa am pace cu atatea griji ce ma pot macina,

dar ce pot sa fac? ce pot sa ii zic? cum sa incep?imi ard urechile cand ma gandesc cand sa pricep..acum ori niciodata, daca vreau sa ies din impastre' sa las refrenul sa faca primul pas!

Refren :Te-am vazut trecand pe strada measi am ramas blocat asa,nu stiu ce se va intamplacu noi, cu mine, cu ea x2

Te-am vazut intr-o luni dimineata,n-am putut sa te abordez, nu esti genul ce se agata,esti genul ce se incalta pe tocuri la piata,femeie independenta, iti face fata fata-n fata,era clar, stateai cu mine in cartier,ieseai rar si nu-ti placeau vagabontii de fel,nici macar n-aveam curaj numarul sa ti-l cer,stiam ca stai la scara B, undeva la parter,si te-am vazut intamplator cateva luni in sirsi am inceput sa ne zambim putin cate putinsi am facut cam tot ce se putea sa te combincand tu spuneai obsesiv ca nu sunt decat un copil mare,dar nu te deranja prea tare,iti placea cum suna "mami, coboara, sunt in parcare",iti placea cum suna "mami, fa-mi ceva bun de mancare",iti placea cum suna "mami" cam in orice imprejurare.

Refren :Te-am vazut trecand pe strada measi am ramas blocat asa,nu stiu ce se va intamplacu noi, cu mine, cu ea x4

Povestea mea, povestea ta, povestea lorpoate fï povestea noastra, povestea tuturor. x2

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Te-am văzut de C.I.A.. Ou les paroles du poème Te-am văzut. C.I.A. Te-am văzut texte. Peut également être connu par son titre Te-am vazut (CIA) texte.