Daniel Adams-Ray "Svart" paroles

Svart

[Vers 1]Linje 13 nittionittioåttaSoffan är silvertejpad men drömmen kommer att hållaFollen är ljummen, femma meto i strumpan.Bromsar blixtrar i mörker och hjärtat bultar mot bröstetKöp inte vad vi tycker, vi och våra fula vanorFuck dig och dina pengar, Svenne. Vi är ej till salu.

[Refräng]Så halv, så svart, så vitt.Men åhh så friSå hal, så ful, så grannMen åhh så sann

[Vers 2]Fåglar kvittrar, folk är på väg till jobbetHopp står skrivet i väggen men blickar stannar vid golvetFula normer föder hårda batongerVi är inte från ghettot med reppar ändå betongenFarbror staten, barnen är ej till saluTa tillbaka reklamen, för staden är vår för dagen

[Refräng]

[Vers 3]Den här staden är död, låt oss måla den rödLåt oss måla den blå, det får bli vad det blirPå en öde perrong står en kub i betongIngen ser vad det står men den sägs vara finVi blir trampade på men vi fortsätter gåIngen vet vad det är men vi bär våra ärrDen här staden är död, låt oss måla den rödLåt oss måla den blå. Vi är bättre än grå.

[Refräng]

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Svart de Daniel Adams-Ray. Ou les paroles du poème Svart. Daniel Adams-Ray Svart texte.