Helmut Lotti "Parlami d'amore, Mariu" paroles

Traduction vers:enestr

Parlami d'amore, Mariu

Come sei bella, più bella, stasera, Mariù!Splende un sorriso di stella negli occhi tuoi blu!Anche se avverso il destino domani sarà,oggi ti sono vicino, perchè sospirar?Non pensar!

Parlami d'amore, Mariù!Tutta la mia vita sei tu!Gli occhi tuoi belli brillano.Fiamme di sogno scintillano.Dimmi che illusione non è.Dimmi che sei tutta per me!Qui, sul tuo cuor non soffro più.Parlami d'amore, Mariù!

Dimmi che illusione non è.Dimmi che sei tutta per me.Qui, sul tuo cuor non soffro più.Parlami d'amore,parlami d'amore,parlami d'amore, Mariù!

Bana aşktan söz et, Mariu

¡Bu gece ne kadar güzelsin, çok daha güzelsin Mariú!¡mavi gözlerinde yıldız gibi bir gülüş parlıyor!kader istemese de sabah olacakbugün sana yakınım, neden iç çekiyorsun?boş ver düşünme!

Bana aşktan söz et, Mariu!bütün yaşamım sensin!güzel gözlerin parlıyorpırıltılı bir düşün alevleri gibibunun bir hayal olmadığını söyle bana,benim için her şey olduğunu söyle!daha fazla acı çekmeyeyim kalbin için,bana aşktan söz et, Mariu!

bunun bir hayal olmadığını söyle bana,benim için her şey olduğunu söyle!daha fazla acı çekmeyeyim kalbin için,bana aşktan söz et,bana aşktan söz et,bana aşktan söz et, Mariu!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Parlami d'amore, Mariu de Helmut Lotti. Ou les paroles du poème Parlami d'amore, Mariu. Helmut Lotti Parlami d'amore, Mariu texte. Peut également être connu par son titre Parlami damore Mariu (Helmut Lotti) texte.